Защо червеният цвят на косата не пасва на всички жени

1906
Защо червеният цвят на косата не пасва на всички жени
Снимка: iStock

Червеният цвят е символ на лукс, престиж, сила, женственост и страст. Но не всяка жена може да си позволи такъв искрящ цвят. Подхожда само на уверена дама, която такава рокля може да я превърне в кралица. Ако вътрешният свят на една дама не съответства на енергията на този цвят, това ще я обезцени, ще я направи вулгарна и нелепа. Ако сте от онези жени, които се чувстват свободни и спокойни в червено, тогава бъдете сигурни, че никога няма да се интересувате от цените в скъпите ресторанти, нито от цената на билетите за театър, нито от цените в луксозните хотели. Просто винаги ще имате много господа, които постоянно ще ви канят на най-луксозните места.

Не всеки може да се осмели да боядиса косата си в червено. Това е много ярък и агресивен цвят, който неизменно ще провокира другите към емоции, както положителни, така и отрицателни. Момиче с червена коса е малко вероятно да се изгуби в тълпата. Преди да се решите на тази смела стъпка, помислете дали сте готови да привличате постоянното внимание към себе си. Или може би това е вашата цел? Тогава всичко е наред.

В бъдеще ще трябва да надграждате върху това, тъй като различни нюанси на червената коса са представени в палитрата на почти всяка уважаваща себе си марка. Но ярък червен нюанс, без примеси, ще трябва да се търси сред боите за творческо оцветяване, които не се продават във всеки магазин.

Още: 10 фактора, които забавят растежа на косата

Тази боя е лесна за използване, има богата палитра от цветове, в която червеното е представено в няколко нюанса наведнъж. Класическото червено е представено от нюанса ярък огненочервен цвят. Коралово червен е малко по-различен от него, подходящ е за тези, които искат да постигнат червен цвят на косата си с лек оранжев оттенък. Е, и, разбира се, не можем да не споменем нюанса Vermillion Red - това е благороден тъмночервен нюанс за истински дами. Кой цвят от червената палитра е подходящ за вас - изберете сами.

Червеното е един от най-непретенциозните цветове за боядисване. Не изисква изсветляване на косата до пепеляво сиво, както е необходимо например при боядисване в розово или лилаво. Може да работи добре върху вашето естествено светло кафяво, но просто трябва да имате предвид, че в този случай интензитетът му забележимо ще избледнее в сравнение с пробата върху буркан с боя. Ето защо, ако искате да получите ярък, наситен червен цвят, без примеси и нежелани нюанси, първо трябва да изсветлите цялата глава или зоната, която планирате да боядисате.

Жените в червено са по-привлекателни за мъжете

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com