Защо е трудно да разберете зодия Риби

27444
Защо е трудно да разберете зодия Риби
Снимка: iStock/Guliver

В живота ви има някой близък до вас, когото цените много, но често поведение му е загадка за вас? Или може би самият вие често се чувствате неразбрани от другите? Ключът към обяснението на този феномен може да бъде астрологията. От всички знаци на зодиака един се смята за най-неразбран. 

Този знак на зодиака е Риби. Този последен знак на зодиакалното колело е истинска загадка за много от нас - никога не знаеш какво му е в главата. Защо Рибите са толкова трудни за разбиране? Астролозите изброяват редица причини, които обясняват това. 

Сезонът на Рибите започва в самия край на астрологичната година. Това означава, че тяхната енергия е изключително променлива и гъвкава. Хората от този знак са майстори в адаптирането към постоянно променящите се условия. Въпреки това цената, която плащат за това е известно усещане за загуба.  

Това е женската зодия, която МРАЗИ ограниченията и обича доживот

Мъжете трудно успяват да устоят на чара на една жена. Те са привлечени от загадъчността и красотата ѝ. Понякога качествата на жените са...

Рибите винаги вървят по течението 

Докато много други зодии реагират с разочарование и гняв на промяна на плановете, Рибите са спокойни за това. Хората, родени под този знак, възприемат промените като естествени и изобщо не им се съпротивляват. Поради тази причина те също са спонтанни и приключенски настроени. Вместо щателно планиране, те предпочитат да се ръководят от интуицията си. 

Рибите понякога не могат да различат реалния живот от измислицата 

Хората от тази зодия са мислители и мечтатели. Те могат напълно да се изгубят в света на своите въображения, както и в изкуството. Поради тази причина те често напълно губят връзка с реалността и събитията, които се случват тук и сега. 

Рибите са интроверти 

Любовни съвместимости на зодия Риби

Как се разбират Рибите с другите зодии? С едни правят удивително съчетана двойка, с други - са напълно неспособни да общуват. Проверете...

Противно на екстровертните знаци на зодиака, Рибите се нареждат сред интровертите. Това означава, че често са оттеглени и им отнема повече време, за да развият приятелства и близки контакти с други хора. Когато обаче това се случи, тези връзки имат шанс да продължат до края на живота им.  

Рибите са малко свръхчувствителни 

А според някои - дори много чувствителни. Този знак на зодиака цени най-много честността и съпричастността и нищо не го наранява повече от лошо подбраните думи. Освен това Рибите, така да се каже, поглъщат енергията, която ги заобикаля. Лошите неща незабавно влияят негативно на тяхното благосъстояние.  

Рибите искат да се харесват на всички 

Тъй като хората родени под този знак имат много чувствителна природа, те понасят лошо отхвърлянето и не могат да се успокоят и уравновесят, когато някой не ги харесва. Поради това те са склонни да адаптират поведението си към хората около тях. Някои хора виждат това като неискреност, но не е вярно. Рибите просто искат всички да ги харесват и ще направят всичко това да се случи. Просто зашото са... Риби!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com