Защо и кога мъжът иска деца и готов ли е наистина за ТОВА

15179
Защо и кога мъжът иска деца и готов ли е наистина за ТОВА
Снимка: iStock/Guliver

Какво по-хубаво от това да чуете, че любимия човек най-сетне е готов за деца. Както знаем, мъжете са малко по-бавни в това отношение и трудно правят следваща сериозна крачка, а именно дете. Точно затова дамите, чиито половинки са готови за това, са късметлийки. Дали обаче само любовта и истинското желание за бащинство се крият зад това?

Истината е, че понякога желанието за дете от дадената партньорка не означава непременно любов или готовност за поемане на такъв важен ангажимент. Желанието за дете може да се обобщи в две фрази – мъжът да иска дете и мъжът да казва, че иска дете. Определено има разлика между двете.

Тези знаци издават, че любимият ви няма да бъде добър баща

Не всяка жена предварително оценява качествата на партньора си като баща на нейните бъдещи деца. Но някои знаци определено издават на м...

Нека разгледам въпроса защо мъжът иска деца и готов ли е наистина за тази стъпка. Отговорите могат да бъдат два: защото е готов да бъде баща или защото иска да бъде със своята партньорка. Голяма част от мъжете отговарят с второто твърдение, защото не се чувстват напълно готови да се сблъскат с отговорностите на бащинството. Мнозина не мислят за дете, докато не срещнат правилния за себе си човек – жената, от която искат дете и с която искат да създадат семейство.

Все пак, разбира се, че има мъже, готови за деца. Причините за това не са малко. Възможно е господата просто да обичат децата, да се справят с отглеждането им и да искат свое собствено. Може мъжът да е израснат в уютен дом и да има добър родителски пример, който да иска да приложи и в своето семейство. Възможна е и другата крайност, при която мъжът е бил лишен от нещо в детството си и сега иска да даде на детето си всичко това.

Мъжът може да се влияе от мнението на хората, което е свързано с това, че един мъж трябва да иска дете и да обича децата. Той може да проявява желание, за да се хареса на околните. Може и да се влияе от вярването, че децата са най-важното нещо в човешкия живот. Не бива да се подценява и простото желание на продължаване на рода чрез наследник, както повишаване на статуса на мъжа – до глава на семейство и баща.

Мъжете също могат да бъдат притиснати от въпроси за сватба и дете от свои роднини и близки. Ако направи това или вече го има, той се успокоява, че е нормален човек, който се движи правилно в обществото, изграждайки семейство.

Какво трябва да правиш, за да бъдеш добър баща

Никой не е казал, че да си добър родител е лесно. Без значение на колко години е детето ви или на колко години сте, знайте, че работата...

Мъжът може да иска дете, за да прави всичко, което не е успял или просто му липсва – да играе футбол, да бяха, да пуска хвърчило, да посещава лунапаркове и аквапаркове и т.н. Това може да се прави с детето и мъжът изпълнява свои мечти отново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...