Защо тези зодии си намират половинки по-трудно?

19179
Защо тези зодии си намират половинки по-трудно?
Снимка: iStock

Всички знаем за историите на двойката, която е заедно от гимназията, накрая се жени и си правят семейство. Животът обаче не работи така за всички ни. Ако сте все още сами и се питате къде да търсите причината, ето някои страни на зодиите, които им пречат в откриването на любовта.

ЗОДИИТЕ които намират половинка по-трудно от другите

Овен

Овните са доста напористи като символа на тяхната зодия. Често те считат, че мнението им е единствено и не се грижат за това и другите да са чути и разбрани. За да постигат успехи във връзките си, те трябва да се научат да слушат и да отстъпват повече. Егото невинаги е техният най-добър съветник.

Телец

Това, че са се събрали с някого не им дава повод да загърбят поддръжката на себе си и вниманието към другия. Само след няколко седмици те се държат все едно са женени от повече от 30 г. и напълно занемаряват вида си и детайлите в отношенията.

Близнаци

Това са свободолюбиви и фриволни знаци, които често прибягват до флиртове и афери, когато вече са във връзка. Тези правила на тяхната игра не се харесват на половинките им и за това често биват оставяни сами.

Рак

Те са възприемани като грижовни и обичливи, но някога тяхната загриженост преминава границите и се превръща в задушаване. Те трябва да се съобразяват с границите и свободната воля на хората около тях и да не прекаляват с контрола и вниманието.

Лъв

Желанието им за контрол над половинките им ги задушава, вместо да дава чувство на загриженост и сигурност. Трябва да разберат, че не могат да контролират всички около тях и да се отпуснат и наслаждават на живота и споделените моменти повече.

Дева

До толкова са несигурни в себе си понякога, че дори не забелязват интереса на отсрещния пол. Тълкуват желанието за флирт като обикновен разговор и изпускат хиляди възможности под носа си.

Везни

Резки и директни в отношенията си. За тях няма дипломатичен начин да се разреши конфликт и често това води неприятности и проблеми за тях.

Скорпион

Кои зодии ревнуват най-много?

Ревността не е хубаво нещо, но за някои хора е много трудно да го надмогнат. И това донякъде е разбираемо заради тяхната зодия. Просто ...

Те са огнени характери, които искат силна енергия до себе си, за да бъдат потушени. Взискателни и опърничави до най-малките детайли. Желанията им не могат лесно да бъдат задоволени и това се изявява като капризност пред половинките им.

Стрелец

Те са заклети кариеристи, които рядко обръщат поглед към личния си живот. Не полагат усилието да са навън, да завързват нови запознанства, а когато го правят се държат като директори, които уреждат срещи и пишат графици.

Козирог

Подозренията в половинката им най-често стават основната причинна за края на взаимоотношенията. Те са мнителни и с въпросите си могат да побъркат и най-спокойната зодия.

5 зодии, с които най-трудно се изграждат отношения

За какво трябва да сте подготвени, когато срещнете мъжа на мечтите си? Този, който по дата на раждане е в челната петица на антирейтинг...

Водолей

Всичко им омръзва прекалено бързо. За да сте техни партньори за дълго трябва да притежавате извънземни качества, които постоянно да ги държат на тръни и да поддържат тръпката жива.

Водолеят трябва да се центрира и да снижи стандартите си, ако иска да има дългосрочен партньор до себе си.

Риби

Изключително нерешителни – като започнем от важни теми и се стигне до връзки, те са царете на колебанието. Партньорите ви ще се надяват на сигурност и устойчивост в отношенията, за това ако искате да задържите някого до себе си за по-дълго, бъдете решителни и ясни в комуникацията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com