Знаците, които си пасват най-добре със зодия Дева

43257
Знаците, които си пасват най-добре със зодия Дева
Снимка: iStock/Guliver

Дева - хората са самостоятелни и не се нуждаят от нечия подкрепа. Точно обратното, тяхната увереност и оптимизъм може да са от полза на някого. Астролозите посочват, кои зодиакални знаци могат да станат не само близки приятели, но и нещо повече с представител на зодия Дева.

Овен

Зодия Дева в любовта

Представителите на зодия Дева са много интересни като личности, но доста често остават неразбрани и не могат да намерят половинката си....

Овенът обича забавен живот, а визуално е подобен на Девата. Друго нещо е, че Девата знае кога е време за забавление. Овенът, далеч невинаги може да спре това навреме.

Тази двойка може да е перфектна. Девата винаги ще забавлява разпаления Овен, а заедно не им пука. Ще бъде лесно и радостно. " Скъпа, тази чаша ще е излишна ", ще каже съпругата Дева на съпруга си Овен на някое корпоративно парти. „Ти, както винаги, си права, скъпа “, ще отговори верният, като си спомни, че последният път, когато не се подчинил на жена си в същото положение, трябваше да излезе на петия етаж.

Водолей

Водолеят е спътник от порода непоправими романтици. Дори възрастен Водолей, често се носи в облаците, изгражда замъци в пясъка, вместо да изгради истински дом за семейството си.

Ако излизате с Дева - задължително прочетете това

Знакът на зодия Дева започва от 23 август до 22 септември. Представителите на този зодиакален знак са най-големите работохолици, така ч...

Малко хора успяват да свалят Водолея от небето на земята, без да бъдат обидени. Но Девата може да го направи лесно. В същото време тя е достатъчно умна, за да даде на Водолея практически съвети, които да му помогнат да реализира нужната идея. И тогава тактичността е достатъчна, за да не напомня на любимия за това кой благодарение, на кого се превърна в успешен човек.

Близнаци

Близнаците често не виждат границата, между доброто и злото и са способни да преминат забранената линия, само заради своята импулсивност. Но онези Близнаци, чието второ полувреме е Дева, имат късмет.

Девата за Близнаци е истински ангел-пазител. Тя предупреждава любимата си за неприятности и ако той все пак се вмъкне в тях, ще положи всички усилия да го измъкне от това „блато”. В съюз с Близнаците, Девата е истински семеен адвокат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...