Зодиакалните знаци, които създават силни семейства едва след 30 години

16339
Зодиакалните знаци, които създават силни семейства едва след 30 години
Снимка: iStock/Guliver

Астрологът разказа кои зодии узряват късно за брак. Казват, че късната любов е най-светлата и искрена. Защото всички грешки вече са направени и никой няма желание да се повтаря това преживяване. Според астролога Ирина Андреева представителите на петте знака на зодиака са най-склонни към силни бракове, сключени след 30 годишна възраст.

1. Телец

Те са изключително бавни в любовните афери. Страхувайки се да не сбърка с избора, Телецът внимателно гледа партньора, организира „проверки“ и изненади за него. Така че по-късно - в семейния живот - няма да има изненади. Най-добрата възраст за брак е 30-35 години.

2. Близнаци

За тях бракът е преди всичко ограничаване на свободата и тяхната неудържима енергия. Затова Близнаците искат да се находят добре преди да се потопят в ежедневните проблеми. Те искрено вярват, че младите родители не са в състояние да дадат на децата си толкова възможности за развитие, колкото по-зрелите. Затова най-често се женят, прекрачвайки 35-годишния праг.

Бракът с мъжете от тези зодии не продължава дълго

3. Лъв

Търсенето на идеалния партньор за тези кралски особи често се проточва с години. Лъвът би бил щастлив да се ожени или омъжи на 25-годишна възраст, но сред връстниците е невъзможно да се намерят достойни кандидати, а по-възрастните партньори не им изглеждат привлекателни. Трябва да изчакате собствената си красива сватба до около 40-годишна възраст. Такива бракове често се оказват много здрави.

4.  Стрелец

Вятърничавите Стрелци искат да се насладят на живота във всичките му проявления преди да се оженят. Ходят много в младостта си, често сменят местоживеенето и партньорите си. Но по-близо до 35-годишна възраст те започват да се уморяват от този вихър и искрено искат само едно: да намерят тихо и удобно семейно гнездо. Трябва да знаят, че точният човек се намира бързо.

5. Водолей

Още един любител на забавния ергенски живот. Те са щастливи да се забавляват в клубове, да ходят на дълги пътувания и дори да си намерят работа на други континенти. В същото време, те не искат да споделят всички трудности с любим човек в младостта си. Но след 40 години Водолеите започват все по-често да мислят заради кого ще напуснат къщата си, колекцията от скъпи коли и т. н. В резултат на това, започва търсенето на бъдещ съпруг. Щом се намери такъв човек, животът отново ще се обърне: сватба, раждане на деца, построяване на нова къща... Водолеят определено няма да има време да скучае.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com