Зодии, които са кармично свързани помежду си

34545
Зодии, които са кармично свързани помежду си
Снимка: iStock/Guliver

Кармата не е свързана само с миналите ни животи. Често се случва кармично да сме свързани с някои конкретни хора или с типове хора. Астролозите вярват, че всеки знак от зодиака има своя собствена кармична двойка.

Овен и Везни

Овенът и Везните са доста общителни хора, но имат много да научат един от друг. Смята се, че когато се срещнат представители на тези знаци, между тях възниква специална връзка, която отива по-дълбоко, отколкото изглежда.

Везните и Овните много често възприемат най-добрите качества един на друг. Овенът разбира, общувайки с Везните, че понякога в една връзка е необходимо да преследват собствените си цели. Такива хора са кармично свързани, но тази връзка е изключително положителна.

Телец и Лъв

Тези мощни и необуздани Знаци търсят лична изгода. Лъвът може да накара Телеца да се чувства жертва. Същото се случва понякога и с Лъвовете, които Телецът често използва в своя полза.

Чрез разочарование и недоволство те ще придобият разбиране какво да правят с хората и какво да не правят.

Близнаци и Дева

Близнаците са доста несериозни и влюбени. Ако се влюбят в Дева, те успяват да разберат какво представляват истинските чувства. Същото се случва и в приятелството. Проблемът е, че Девите не могат да толерират несериозното отношение на Близнаците към любовта или приятелството, така че при най-малкия намек за предателство те просто и неотменимо си тръгват.

От друга страна, Близнаците също могат да научат Дева на нещо важно.

Рак и Скорпион

Раците и Скорпионите са много сходни, но имат някои важни разлики. Скорпионите учат Раците да не бъдат егоистични във връзките си, а Раците учат Скорпионите, които са едни от  най-ревнивите знаци на Зодиака, че притежанието и ограничаването на свободата винаги водят до негативни последици.

Ако представителите на тези два знака могат да използват своята кармична връзка за свое собствено благо, тогава връзката или приятелството им могат да станат невероятно силни.

Стрелец и Водолей

Стрелец и Водолей имат силна, но не винаги забележима, кармична връзка. Това се изразява в техните приятелства и любовни взаимоотношения, които често са разрушителни, понякога изпълнени с манипулация и негативизъм. Факт е, че Водолеите са тези хора, които искат да управляват всичко и всички. Стрелецът не им дава тази възможност. Ето защо тази среща може да бъде кармично наказание за манипулациите на Водолея.

Стрелецът също може да бъде наказан, но за егоизъм, защото те често мислят само за себе си.

Козирог и Риби

Тези хора често стават най-добри приятели или създават много силна любовна връзка. Кармичният компонент за Рибите тук се крие във факта, че те трябва да преминат по доста дълъг и необичаен за това път, по който ще трябва да спечелят правото да обичат и да показват своята отдаденост, защото в противен случай Козирозите просто не могат.

За самите Козирози срещата с Риби, които могат да толерират сложния им характер, носи голяма радост. Има Риби, готови за бавното развитие на любовта. Именно тези хора се превръщат в идеалната двойка с Козирог в продължение на много години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com