Зодиите, на които им е по-добре да бъдат сами

27197
Зодиите, на които им е по-добре да бъдат сами
Снимка: iStock/Guliver

Може да ви прозвучи тъжно, но някои зодии просто са родени да бъдат сами и всъщност им харесва. В определени периоди от живота си изпитват нужда да бъдат с някого, но истината е, че им е най-добре, когато са сами и не се съобразяват с никого. Те намират спокойствие и вътрешен мир, когато са сами със себе си.

Разбира се, това не означава, че задължително не могат да бъдат в успешна връзка и да имат семейство. Дори напротив, но честно казано най-много обичат времето, което прекарват в компанията на собствените си мисли.

1. Близнаци

Причината, поради която представителите на тази зодия предпочитат да бъдат сами, отколкото във връзка, е страха, който ги обзема, когато осъзнаят, че трябва коренно да променят живота си. Честно казано Близнаци бързо губят интерес и това важи с пълна сила и когато стане дума за любов. Те трудно могат да се задържат с един партньор и лесно могат да се отклонят от пътя на изграждане на солидна връзка. Не ги съдете прибързано. Просто така е устроена тяхната личност и поради тази причина трудно успяват да спечелят доверието на околните. Близнаци разбират тази своя слабост в моментите, в които имат нужда да се доверят на някого, но трудно успяват да намерят на кого, тъй като с никого не са изградили толкова силна връзка, че да си споделят съкровени тайни. Затова често остават неразбрани.

Aстролозите посочиха 3-те зодии, които са най-податливи на депресия

2. Стрелец

Стрелец е свободолюбив и за нищо на света няма да жертва своята свобода. Било то и за любовта на живота си. Опитате ли се да го ограничите по някакъв начин или да се опитвате да му задавате посока, то бъдете сигурни, че "дните ви са преброени" и много скоро няма да бъдете част от живота му. Те приемат обвързването като някаква форма на опитомяване и оковаване. Стрелец търси партньор, с който да имате сходни виждания за живота и да споделя желанието му за приключения. Той тайничко се надява, че ще намери човек, с когото заедно да обиколи света и да плават свободно из "любовния океан".

3. Овен

Честно казано Овен е труден за обичане. Той не взема предвид решенията и желанията на останалите. Без значение колко са му близки или важни за него. В това отношение е безкомпромисен. Последната дума винаги е негова и не търпи критика. Често действа импулсивно и прибързано, тъй като не желае да губи и секунда време. Постоянно преследва нови цели и материален успех. Трудно е да открие човек, който ще се съобрази изцяло с неговия начин на живот и ще успее да се включи наравно с него в забързаното му ежедневие. Овен няма да забави темпото и предпочита да продължи сам по пътя си.

Как изпада в ДЕПРЕСИЯ всяка една зодия

4. Телец

Инатлив и упорит. Такъв е Телец. Труден характер, който предпочита да бъде сам, отколкото да влезе във връзка. Не е особено контактен, тъй като трудно намира общ език с околните. Вироглав е и не умее да понася критика. За да се промени той трябва да положи неимоверни усилия. Освен това трудно може да асимилира, че е допуснал грешка и се нуждае от неоспорими доказателства, за да се съгласи с тях. Телец не обича да поеме рискове и предпочита с малки, но сигурни крачки да върви напред, отколкото да скочи в неизвестното. Не обича несигурността и това е една от причините, поради които избягва връзките. Иска гаранции, че всичко ще бъде благополучно, но може ли някой да ви каже със сигурност какво ще се случи утре, а какво остава за след 1-2-5 години?

5. Козирог

Козирог иска да бъде лидер и да бъде барометъра във връзката. Той няма да позволи да бъде воден за "рогата" и постоянно ще иска да постигне повече и повече в живота. Не допуска да бъде разсейван от пътя си и търси човек, с когото да споделят сходни амбиции. Всъщност именно прекалената амбициозност и желание за постигане на успех, е това, което пречи на Козирог да осъществи дълга и стабилна връзка в живота си. Той се чувства най-добре сам в преследването на целите си и не обича да се съобразява с никого. Смята, че интимните отношенията биха могли да го забавят в тяхното постигане и да го отклонят от пътя му към успеха.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com