Зодията, която е верен приятел и партньор в любовта

14510
Зодията, която е верен приятел и партньор в любовта
Снимка: iStock

Всеки, който е бил измамен от любим човек, знае от първа ръка колко болезнено може да бъде предателството – последното нещо, което искате да направите, е да преминете през това изпитание отново.

Астролозите разкриха закономерност: въз основа на личните характеристики на характера някои знаци на зодиака мамят сродните си души много по-често от други. И всеки от тях има свои собствени причини за това. И все пак има три зодиакални знака, на които можете напълно да им се доверите. Когато създадат сериозна връзка, те ще бъдат предани до край и едва ли някога би им минало през ума да предадат партньора си. Даваме ви няколко „космически улики“, които ще ви помогнат да се ориентирате – на какво можете да разчитате, когато срещнете тези нови хора ?

Тези неща е по-добре да останат скрити от партньора ви

Да, супер, че можем да си споделяме всичко с нашите половинки и да им имаме доверие, но тези неща са по-добре да останат в тайна от мъж...

ТЕЛЕЦ

Това е един от най-верните спътници в живота. Ако такъв мъж се влюби, това е завинаги. Те сериозно вярват в „любов до гроб“ и „брачни клетви“. Човек получава усещането, че красивите принцове от приказките, за коти сме чували не веднъж, са Телец. Единствената причина да изневерят е, ако изведнъж сериозно подозират, че партньорът им им изневерява. Само и единствено тогава! Това ще бъде един вид акт на отмъщение, който те никога не биха решили при други обстоятелства. Покажете на Телец колко много ви е грижа за него на физическо и емоционално ниво и можете да сте сигурни в неговата преданост.

РАК

Партньор, на когото можете да се доверите на 100%. Спокойните и събрани те са толкова дисциплинирани, че дори когато изкушението е голямо, знаят много добре как да спрат навреме. Те изискват уважение и възхищение от една жена, постоянно имат нужда да чувстват, че са специални и невероятни. За тях истинската любов, взаимното доверие и уважение, семейството...това за тях е над всичко друго. Предателството на раците подобно на природна аномалия. Те биха предпочели безусловно да прекъснат отношенията си, отколкото да прибягнат до измама. Решете сами дали дали искате да имате връзка с този мъж. Но побързайте, че някой друг може да го отмъкне.

Какъв е стилът на вашата връзка?

Има ли идеален модел на взаимоотношения? Кой от петте съюза е най-близо до идеала? Всеки стил има своите плюсове и минуси. Никой не г...

РИБИ

Мечтателен воден знак с богато и живо въображение. Това е доста верен партньор, който обгражда всяка връзка с приятен романтичен воал. Той не пести от подаръци и постоянно търси начини да ви изненада приятно. Единственото нещо, което може да наруши клетвата му за вярност, е зоната на комфорт: премереният семеен живот изглежда скучен на Рибите. И ако на хоризонта се появи неочакван магически любовен знак (повярвайте ми, те знаят как да привлекат романтиката) - те могат да се поддадат на влиянието му. Пуснете се с него "по течението" и ще изживеете една наистина пламенна любов. Риби ще ви бъде верен за цял живот.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com