ЗОДИЯТА с най-голямо сърце

218335
ЗОДИЯТА с най-голямо сърце

През целия си живот се срещаме с хиляди хора, но малцина могат да докоснат сърцето ни и да останат там завинаги. С едни намираме общ език, с други изобщо не успяваме да разменим и две думи, без да влезем в сериозен спор. Всички познаваме поне по един човек със златно сърце, на който никога не можеш да се ядосаш.

Зодията с най-голямо сърце е...

Зодиите: Как да разберем, че са влюбени?

ОВЕН Гласът му изтънява Ако е влюбен, Овенът ще пърха и чурулика като пиленце, когато е край вас. Без майтап – в близост до обе...

ТЕЛЕЦ

Да, Телците са инати, но с ината си не вредят на никого друг, освен на себе си. Те имат широко скроени души и знаят как да намерят общ език с всеки, ако не им се говори с някой, просто ще си замълчат.

Хората, които обичат да си похапват, са добри хора! Всеизвестен факт е, че Телците обичат храната във всичките й форми. Харесва им да приготвят и сладки изкушения за останалите хора около себе си и да ги глезят по всевъзможни начини.

Падат си по изненадите. Много! Имат цял куп идеи с това как могат да те зарадват в обикновен ден, без повод и без изобщо да очакваш. Имаш развито въображение и можеш да очакваш от тях да те оставят без думи с някоя мила дума или жест.

10-те любими израза на всяка зодия

Всеки от нас има любим начин на изразяване и обича да използва определени епитети и думи. Някои специалисти обвързват това със зодията....

Телците прощават много, понякога дори повече, отколкото другите заслужават. Наивността им често им пречи в живота, защото околните имат навика да св възползват от това. Но когато попаднат на точен човек, всеотдайността им помага да изградят здрава и истинска връзка.

Гледат на света много ведро и винаги ще ти помогнат със съвет или услуга.

Телците са хората с най-големи сърца и могат да ви дадат целия свят в шепите си, само ако сте готови да понесете толкова доброта и да отвърнете подобаващо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com