X
 
 

„Гардиън“ обяви най-добрият ТВ сериал на 21 век

5989 1
photo of „Гардиън“ обяви най-добрият ТВ сериал на 21 век
Снимка: iStock
Британското издание „Гардиън“ публикува списък на 100-те най-добри телевизионни сериали на 21-ви век, като „Семейство Сопрано“ (1999 - 2007) е начело.

Сериалът проследява живота на Тони Сопрано - ръководителят на италиано-американски мафиотски клан, както и на неговите съратници и семейството му. Сериалът е спечелил множество награди. Главната роля се играе от Джеймс Гандолфини.

Ще има ли нови сезони на легендарния сериал „Приятели“?

След като любимият на мнозина комедиен сериал обяви, че напуска Netflix през юли за новата стрийминг услуга на WarnerMedia, създателите...

На второ място е „The Wire“, следван от „Mad Men“, „The Thick of It“, „Breaking Bad“ и британската поредица „The Office“, а на седмо място е „Игра на тронове“ („Game of Thrones“).

Според екип от шестима критици „Туин Пийкс: Завръщането“ („Twin Peaks: The Return“) е на 22 място, „Разказите на прислужницата“ („The Handmaid’s Tale“) е на 25-то, „Doctor Who“ на 46-то, „Имението Даунтън“ („Downton Abbey“) на 50-то и „Сексът и градът“ („Sex and the City“) на 57-мо.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    ШитСитКом или СитШитКом , все едно и също . Това си е нищо друго освен паблик рилайшънс реалити на седемте сестрите ... да гледаме речта на Грета Тунбърг пред конгреса например , облицован като СиЕнЕн лайф по време на Хорайзон десастър и с междинки от Аманпур и прочее . АлДжасира е по-интересно , а на ру ЕрТиВи получаваме липсваща доза хумористика .