ПСЖ каза сбогом на Купата на лига

3743
ПСЖ каза сбогом на Купата на лига

Отборът с най-големи амбиции във Франция през този сезон - "Пари Сен Жермен", отпадна на четвъртфинал в турнира за Купата на лигата във Франция.

ПСЖ беше отстранен от "Сент Етиен", като зелените се възползваха от факта, че мачът се игра на техния стадион. За излъчването на победителя бяха необходими дузпи, след като в продължение на 120 минути двата тима не си отбелязаха гол. В крайна сметка "Сент Етиен" надделя с 5:3 при наказателните удари, като грешникът за парижани се оказа защитникът Тиаго Силва, който дойде в Париж с рекорден трансфер от над 40 млн. евро от "Милан".

Тази вечер ще се изиграят още два от четвъртфиналите, като шампионите от "Монпелие" приемат "Ница" (18:00 българско време), а "Лил" ще гостува на "Бастия" (19:45 българско време). В четвъртък, от 21:55 българско време, е мачът между "Рен и Троа", а след това ще се тегли и жребият за полуфиналите.

Днес, обаче, погледите във Франция ще бъдат съсредоточени върху дербито между "Марсилия" и "Лион", които играят отложен мач. "Марсилия" е на второ място във временното класиране с 26 точки и ако не загуби, ще оглави таблицата. "Лион" пък е четвърти с 25 точки и при победа става лидер в класирането.

ПСЖ прави последен опит да привлече Бербо

Пари Сен Жермен ще направи последен опит да привлече Димитър Бербатов, информират медиите във Франция и Англия. Една от възможностите ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com