Дерматологични и козметични проблеми – решете ги с преглед при кожен лекар

4524
Дерматологични и козметични проблеми – решете ги с преглед при кожен лекар
Снимка: iStock/Guliver

Дерматолозите са известни още като кожни лекари. Тяхната сфера е съществен дял от медицината, която се ангажира с лечения на проблеми, свързани с най-важния човешки орган, а имено кожата. Като защитна обвивка, която ни предпази от вредни външни влияния кожата е подложена на редица атаки – вируси, бактерии, повърхности или дълбоки рани, вредни ултравиолетови лъчи, прах, студ, изгаряне, стареене, поява на бръчки и какво ли още не. За всеки един от проблемите, които са причинени от съответното увреждане е необходимо да потърсим опитен професионалист. Днес ще ви срещнем с екип от Бургас, който разполагат с опитни лекари дерматолози, които не само ще намерят решение за здравословните ви проблеми, но ще се погрижат и за вашето добро самочувствие, защото в наши дни дерматологията и козметичната индустрия се припокриват и вървят ръка за ръка.

Кога се нуждаем от кожен лекар

Прегледа при кожен лекар Бургас може да бъде свързан с различни дерматологични или естетични корекции, които желаете да направите. Провеждането на преглед в специализиран кожен кабинет цели да се направи анализ на оплакванията, които пациента. Заболяванията, които са характерни за кожата не са малко и именно правилната диагностика е в основата на това да бъде назначено лечение, което да даде оптимални резултати.

Кожните лекари дерматолози от клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас по време на прегледа извършват детайлен анализ с помощта на иновативни методи като дерматоскопия с цел правилно диагностициране. Акцентира се на:

- Настоящи или минали оплаквания, които пациента има по отношение на кожния проблем;

- Оглеждат се видимите засегнати зони;

- Прави се анализ на кожните образования или раздразнения;

- Назначават се допълнителни кръвни изследвания, които да установят дефицит на витамини или минерали или повишени нива, които са причина за поява на проблемите по кожата;

- Назначаване на схема за лечение с медикаменти или апаратно премахване на образования, хирургична намеса или друго.

Приноса на кожния лекар е да диагностицира конкретно дерматологично заболяване. Имайте предвид, че не само кожата е рискова и може да бъде увредена. Обект на диагностика са също така косата, разширените вени, ноктите както и различни видове алергии, които могат да бъдат провокирани о храни, напитки или вещества с химичен състав.

Как кожния лекар може да се погрижи за нашето самочувствие

Дерматолозите са широкоспектърни специалисти, които могат да ви помогнат както при различни проблеми така и да се погрижат за доброто ви самочувствие. Сега можете да изглеждате така както сте мечтали, защото сред популярните интервенции и разкрасителни процедури, които се предлагат  клиника Мирабел са уголемяване на устните бургас, поставяне на филъри за структуриране на скули, премахване на бръчки и други.

Уголемяването на устни е терапия, която се радва на голям процент фенове. Причините за това се фокусират главно в:

- Безопасност на процедурата;

- Липса на странични ефекти и алергични реакции;

- Приложимост за пациенти в различна възраст (18 +);

- Използване на хиалуронова киселина, която е естествена съставка за организма и се резорбира от организма;

- Безболезнена терапия с моментален ефект.

Филърите, които се използват за уголемяване на устни се прилагат от дерматолозите от Мирабел Бургас като средство за придаване на обем на скули, при отпускане на кожата около брадичката и очите, при корекция на нос, цялостно скулптуриране на лице и други.

Ефективността на услугата при уголемяване на устни се дължи на инжектираната хиалуронова киселина, която хидратира, придава плътност и повишава обема на устните, потвърждава и онлайн блога myfashion.bg. А всеизвестен факт е, че киселината задържа водата и може да абсорбира количество, което е 1000 пъти по-голямо от собственото ѝ тегло.

Екипа на Мирабел Бургас разполага с модерно оборудвана клиника по естетична дерматология, в която можете спокойно да поверите своето здраве и разкрасяване. Защото красивата и здрава кожа е повод да бъдете по-уверени и с добро самочувствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Кои чайове ще ви помогнат в борбата с напълняване

Кои чайове са изключително полезни за здраво сърце

Кои са най-полезните чайове за черния дроб

5-те най-лоши закуски за здравето

Билката, която е полезна при почти всяка болест

Защо не е полезно да се ядат само плодове?

Плодовете, които НЕ трябва да се ядат след 50 години

Листата и цветовете на този плод са полезни за простатата - берете ги през пролетта

Над каква дневна доза кофеин не е добре да преминаваме?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com