Мюсли връща желанието за секс

29712
Мюсли връща желанието за секс

Мюслите вече са в помощ не само за здравословното хранене, но и за либидото. Учени разработиха рецепта, която на базата на растителни съставки повишава желанието за секс.

Забележителното е, че сместа от растения може да увеличи либидото както при мъжете, така и при жените. В мюслито, усилващо половото желание на нежния пол, се съдържат пчелен прашец, черен сусам, боровинки и тиквени семки. При мъжете съставките включват джинджифил, семена от слънчоглед, бадеми и ленени семена.

Все по-малко британци отказват секс

"Извинявай, скъпи, но ме боли главата" - познато горчиво оправдание точно в момент, в който сме готови да преобърнем романтиката от тео...

Поради забързания начин на живот много двойки се оплакват от значителна загуба на либидото, а оттам и на интерес към правене на секс.

На пазара има широка гама от лекарствени продукти, предназначени за решаване на този проблем. Но специалисти решиха въпроса по по-здравословен начин, като разработиха растителен еликсир във формата на мюсли, който постига перфектен резултат.

Създателите на любовната смес гарантират резултат 20 минути след приложение. Ако редовно закусвате с мюслито ще постигнете и дългосрочен, положителен ефект върху цялостното сексуално здраве.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com