Поредно отличие за най-голямата лайфстайл верига в България

3256
Поредно отличие за най-голямата лайфстайл верига в България
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Pulse Fitness&Spa с пореден приз - Спа център на годината

Обектът от веригата, намиращ се на топ локация в Младост, записва поредна награда в историята си – Спа център на годината. Иновативният клуб ще отговори на всички нужди и дори на най-високите очаквания и критерии.

Едно от любимите места на клиентите е именно мястото за релакс, което ни предлага Pulse Fitness&Spa Mladost. Спа зоната се отличава със своя дизайн и единствената по рода си парна баня с вграден шоков басейн. Също така може да се насладите на две джакузита, просторни сауни, зона за релакс с жив огън, термо лежанки и масажни студиа.

Спа центърът със своето най-модерно оборудване, простор и богат набор от възможности заслужено взе челното място и този приз. Тук можете да се отърсите от напрежението или просто да получите своята заслужена почивка, без да е необходимо да пътувате извън града. Удобствата, които предлагат, обслужването и добрата атмосфера ще ви накарат да се връщате там отново и отново. Релакс зоната, включваща термолежанки и кът с жив огън, ще ви предразположи да усетите блажено спокойствие и наслада от прекараното време там. Престоят в сауните пък ще ви подари подобрен тонус и жизненост на тялото. Джакузитата, в които ще се влюбите, са най-подходящият избор за хидромасажна терапия в съчетание с успокояващото действие на водата.

Най-атрактивната и предпочитана зона от спа центъра в Pulse Fitness&Spa Mladost е именно отличаващата се парна баня с разположен вътре шоков басейн, в съчетание с невероятния простор, който ни предлага. Тук ще се насладите на едно невероятно изживяване, което съчетава полезното с приятното.

Ако желаете да забравите напълно за стреса, може да се възползвате и от възможностите за различни по вид масажи, антицелулитни терапии, процедури за лице и още много други услуги, които се предлагат в Марина Спа.

Заповядайте и вие да се насладите на това невероятно изживяване, което ни предлагат в Pulse Fitness&Spa Mladost, в спа център номер едно – мястото, което няма да можете да замените!

Принципът на клубното членство, на който работи веригата, ще ви осигури постоянен достъп до всички предлагани услуги в обектите, включително и до спа зоните, без да е необходимо да заплащате допълнителна такса за това.

Всеки заслужава да си подари релакс, здраве и прекрасни моменти, а всяка карта за фитнес от Pulse Fitness&Spa ни предлагат всичко това!

За да заявите своето безплатно посещение, посетете следния линк: https://pulsefit.bg/workout

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com