P.I.F., Васко Кръпката, Михаела Филева и Стенли с концерти в Sofia Live Club в празничните дни

1173
P.I.F., Васко Кръпката, Михаела Филева и Стенли с концерти в Sofia Live Club в празничните дни
Снимка: SOFIA LIVE CLUB

Последните концерти и събития в SOFIA LIVE CLUB за 2023-а година ще са емблематични, силно емоционални, бунтарски, вълнуващи и незабравими.

На 20-и декември, сряда, за трета поредна година с група P.I.F. верни фенове и приятели ще почетем паметта на една непрежалима звезда, изгряла прекалено рано на небето - тази на обичания Димо Стоянов.

Концерт-спектакълът, който бандата ще представи за първи път на нашата сцена, носи името "Там назад", вдъхновен от любима песен на Димо и ще включва парчета от старите албуми, които не са били в репертоара досега, и такива, които отдавна не са свирили на живо като "Усмивка", "Там назад", "Дуел", "Ноемврийски ден", "Юли" и т.н.

На сцената заедно с момчетата от P.I.F. - Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков, ще бъдат и гост-вокалистите Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Виктор Стамболов. За визуализациите и мултимедията на концерта отново ще се погрижи Полина Герасимова.

Навръх Коледа, 25-и декември, празнуваме с войводата на БГ Блуса ВАСКО КРЪПКАТА, за да се сгреем с Blues'N'Roll в тези студени времена. Коледата неизбежна, също като Блуса и Рокендрола.

На 26-и на сцената на SOFIA LIVE CLUB ще се качи носителката на редица награди, сред които БГ Изпълнителка (2022), БГ Албум (2021), БГ Дебют (2016) и БГ Песен (2016) - Михаела Маринова. В компанията на Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани), Евден Димитров (бас), Никола Стойков и Катя Кръстева (вокали), тя ще изпълни хитовете си от албумите "Стъпка напред" и "До безкрай". Бъдете "Очи в Очи" с Михаела Маринова и нейната музика.

Най-доброто време за ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА МРЪСНИ ПРИКАЗКИ е след Коледа, когато сме преяли със сарми и християнски ценности. На 27-и декември на сцената ще бъдат Цветелина Цекова, Оля Малинова, Алена Вергова, Надя Дердерян, Ei Bo, Камен Алипиев - Кедъра, Димитър Калбуров, Деян Славчев - Део и Митко Павлов.

На 28-и с много празнично настроение посрещаме рицаря на rock'n'roll-a – СТЕНЛИ. Специфичен като глас и музика, той винаги ще ви донесе здравословна доза rock'n'roll, смесена с любов, тъга и ярост. Заедно с бандата, с която концертира, Стенли ще поднесе голяма част от любимите ни негови песни като "Обсебен", "Чужди тела", "Пътят към храма", плюс последните му сингли от тази и миналата година - "Електро", "Любовен експрес", "Неопитомен". Артист със световна класа, Стенли остава класика, която винаги има какво да каже.

И последното събитие, с което ще изпратим 2023-а година, е коледно-новогодишното издание на "За любовта... и най-смешната нощ" на 29-и декември. По текстове на Яна Борисова и други автори, с участието на Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Петър Антонов, Силвия Петкова, Лили Гелева, Христо Петков, Радена Вълканова, Тодор Дърлянов, Боряна Братоева и Дарин Ангелов.

"Обещаваме ви една звездна нощ с много смях, вълнение и музика. Обещаваме ви да се чувствате свободни, да се смеете, да плачете и да се наслаждавате, защото не трябва да забравяме, че животът е прекрасен, а любовта го прави цветен и пълен с фойерверки." – споделят организаторите.

Билети за всички събития могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси, както и в TICKETPORTAL.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com