Подари си фънк с NIK WEST

1455
Подари си фънк с NIK WEST

NIK WEST е артистът, който на 9-и март ще покори сцената на Sofia Live Club с неподправен стил, вълнуващ фънк и зареждащо излъчване. След броени часове фънки бас дивата ще сподели нещо специално с феновете си - най-новия проект „Say Something“. А всеки, който иска да стане част от тази запомняща се вечер и да си подари едно наситено с фънк, соул и R&B изживяване, може за закупи своя билет на цена от 40 лв. при предварителна прожда и 50 лв. на входа в деня на събитието.

Последното EP на Nik West „Say Something“ е още едно доказателство за уникалния почерк и огромната доза талант на басистката, признат от музикалната индустрия и имена като Prince, Dave Stewart от Eurythmics, Lenny Kravitz, Steven Tyler и Flea от Red Hot Chili Peppers. Краткосвирещият албум звучи като съвременна версия на късните соул класики от 70-те години. Той е изпълнен с плътни, мелодични бас линии, щури китари и барабани, които съпровождат парчетата. Усеща се влиянието на Pince и Lenny Kravitz, но звукът с почерка на Nik West е категоричен. Дори кавър версиите на AC/DC “Back in Black” и парчето на Rudy Toomb “I’m Shakin'” излъчват оригиналността и искарата, с която бас душата на Nik West свети.

NIK WEST с концерт в Sofia Live Club

Световната звезда NIK WEST се завръща със самостоятелно, лимитирано шоу пред българската публика. Любимката на Prince, покорила световн...

Феновете на фънки бас музиката могат да се подготвят за изобилие от качествена музика, която ще открият в „Say Something”, на 9 март в Sofia Live Club.

Билети за шоуто на NIK WEST можете закупите на цена от 40 лв. при предварителна прожда и 50 лв. на входа в деня на събитието. Билетите са налични в мрежата на Eventim (http://bit.ly/2l4lnjN), ePay.bg (http://bit.ly/2lcu8uB), EPAY GO и касите на EasyPay.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com