X
 
 

Смятате ли, че България се отнася зле с бежанците?

31918 16
Смятате ли, че България се отнася зле с бежанците?
В международните медии излезе поредният материал, описващ издевателствата, на които са подложени имигрантите, влизащи в България.

Редица неправителствени организации нееднократно разкритикуваха българските власти, че граничните полицаи у нас използват насилие спрямо бежанците, унижават ги и ги ограбват.

Мигранти заплашват с гладна стачка в "Бусманци"

Близо 400 мигранти от Афганистан и Пакистан, които са настанени понастоящем в центъра в Бусманци, са готови да обявят гладна стачка - з...

Смятате ли, че тези критики са основателни? Как се отразяват те на международния имидж на страната? Използва ли се насилието като метод за възпиране на бежанската вълна към България?

Заявете своята позиция!

Actualno.com

Етикети:

 • Граничен 12 Граничен преди 2 години Профил на трол?
  Бежанците се отнасят зле с Българите-Факт!
 • Анонимен 11 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Меркел го каза най-добре: Европа на две скорости! Във всичко, включително борбата с климатичните промени и отношението към мигрантите. Иначе просто не става.
 • Анонимен 10 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Какви "бежанци"?
 • Анонимен 9 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Да, добре се отнасяме с тях, но мисля , че липсва нещо- ЗДРАВА, ДРЯНОВА ТОЯГА по наглите им кратуни! Такъв поЗдрав заслужават и толерастир! Разбира се идеалният вариант би бил АК 47....
 • Наблюдател10 8 Наблюдател10 преди 3 години Профил на трол?
  В България няма бежанци! Има само ислямска орда от паразити, която транзитно преминава през свещената ни земя, за да живее на гърба на западноевропееца в Германия, Швеция и Велкобритания.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Не, отнасяме се точно както те се отнасят към нас. Ако са дошли да работят и да създадат дом са добре дошли, но ако са дошли да точат държавата с помощи , да крадат, да вършат престъпления да се връщат там от където са дошли! Ако са дошли само да седят и хулиганстват - не ги искаме и няма да сме солидарни към тях!
 • ива 6 ива преди 3 години Профил на трол?
  Когато видях лагера в Кале,лагерите край Париж,нямам ни най-малко угризение за условията за пришълците в България.Тук те са в сгради ,а не на палатки.А товя,че самите те нямат и минимум хигиенни навици е част от тяхната дивашка култура.Угризения трябва да имат Мергел и инфантилните управници на Европейския съюз
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Целия свят трябва да се отнася много зле с тези субекти, които не са никакви бежанци, а кандидати за източване на социалните системи на страните в Европа. Незабавно трябва да бъдат депортирани за собствена сметка, щом са плащали луди пари да стигнат дотук хич не са за жалене, а дотогова да обигтават САМО ПАЛАТКОВИ ЛАГЕРИ и да си плащат храната. Стига лигавщини - Европа го прекали с толерирането на виж още ›› подобни пълчища!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Тая мръсна СГАН трябва да бъде извозена НЕЗАБАВНО от БГ или вкарана в трудови лагери! На границата да се стреля.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Напротив, мигрантите живеят по добре от много българи. Кои си позволяват да ядат три пъти на ден, а бежанците това го имат. Живеят на топло, а българи живеят под мостове. Много, много продажни управляващи съсипват България. Час по скоро да се маха Бо-Бо, докато още я има България!
 • Октомври 3.1 Октомври преди 3 години Профил на трол?

  Коментарът е премахнат текстово от actualno.com, тъй като нарушава общите правила за ползване на сайта и съдържа нецензурно съдържание.


  За да видите коментара, натиснете тук

  : 2 !
Нагоре