X
 
 

Синът на шефа на НАП в Пловдив е убил жена на пешеходна пътека и е избягал

7192 4
photo of Синът на шефа на НАП в Пловдив е убил жена на пешеходна пътека и е избягал
Снимка: iStock/Guliver
78-годишна жена беше блъсната на пешеходна пътека в жк "Тракия" в Пловдив снощи в 21 ч, а шофьорът избяга. 

Днес от болницата съобщиха, че пострадалата жена е починала от нанесените и травми, а видеонаблюдението в района показа и извършителя- 20 годишния Ивайло Найденов. Той е арестуван за 24 часа, пробите му за алкохол и наркотици, взети днес, са отрицателни.

Извършителят е карал личен автомобил "Мерцедес", и досега има нарушения на Закона за движение по пътищата, понасял е административни наказания. Той е син на директора на НАП-Пловдив Венелин Найденов. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Октомври 1 Октомври преди 2 месеца Профил на трол?
  За да се стигне до този Трагичен инцидент това ОЗНАЧАВА СЪС СИГУРНОСТ , че този водач НА МПС Е ПРЕГАЗИЛ ОГРАНИЧЕНИЕТО НА СКОРОСТА КОЕТО СЪС СИГУРНОСТ Е ОКАЗАНО СЪС ЗНАК ЗА ИДВАЩА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА. И това , че този е син на някакъв си началник на нап Пловдив НЕ Е ИЗНЕНАДА. Със сигуност при така изложените факти то това е поведение на БЕЗОТГОВОРЕН водач на МПС. СЪС СИГУРНОСТ. 178% ОТ 100
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Кога и къде на 20 години изкара пари за мерцедес за 30000 лева втора ръка....да рзследват баща му за корупция....всичко е ясно!!!!
  : 0 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Това става на една уличка без изход, обслжваща бл.94 в кв. Тракия. Блока е с 4 входа и толкова е дълга и самата уличка,(има-няма 100 метра) от кръстовището, от което започва. Ивайло живее в същият блок. Тръгва от паркинга пред техният вход с „мръсна“ газ и пред съседният вход прегазва жената. Спира за миг, отваря вратата, поглежда и след това продължава, все едно нищо не е направил. По това време виж още ›› по пейките пред блока има хора. Играят ДЕЦА, уличката е глуха. От страната на блока гъсто са паркирани коли. Пешеходци и деца се провират между тях. Чува се звук от силен удар. Жената се премята, а Ивайло офейква, пред смаяните погледи на съседите. След като линейка взе тялото на жената, на платното остана голяма локва кръв. Следствените екипи останаха и след 1 часа на 29.08. Ивайло го доведоха по някое време за малко, придружен от адвокат.
  : 0 !
 • Анонимен 1.3 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Това копеле заслужава разстрел
  : 1 !