X
 
 

Симеонов към Марешки: Господ е дал устата на глупака, за да яде, не да приказва

5004 2
Симеонов към Марешки: Господ е дал устата на глупака, за да яде, не да приказва
Снимка: БГНЕС
Господ е дал устата на глупака, за да яде, не да приказва. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов в лично обяснение на декларацията на Веселин Марешки.

„Уважаеми колеги, народни представитeли, както вече казах такива оценки от такива хора за мен са комплимент“, каза Симеонов.

Марешки прочете "Приказка за стълбата" в НС и призова Симеонов да се извини на майките

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки направи декларация от името на група, която започна с литературен прочит на „Приказ...

По думите му такива упреци и опит за морализаторстване за хора с обвинения за хулиганство, за рекет, за укриване на ДДС и данъчни измами не могат да бъдат друго освен комплимент.

Преди това лидерът на "Воля" призова Симеонов да се извини на майките на деца с увреждания за нанесените обиди и оскърбления.

Марешки прочете от парламентарната трибуна "Приказка за стълбата" на големия български поет Христо Смирненски, подчертавайки приликите между литературния герой и Валери Симеонов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Джендерите са у ГЕРБОП! 2 Джендерите са у ГЕРБОП! преди 1 месец Профил на трол?
    Валерката мноо се открехва от как пристана на пИдала от село Банкя. Най-отворен е отзад, но и устно показва таланти ;) Май се готви да опита магарешки ...
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    В тая държава има мноого управници за избиване....