Слави Трифонов: "Продължаваме промяната" въобще не пазаруват депутати, ама хич

9596
Слави Трифонов: "Продължаваме промяната" въобще не пазаруват депутати, ама хич
Снимка: ПП "Няма такава държава"

Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен "Продължаваме промяната". Което пък говори красноречиво какви хора има в ПП.

Това написа в профила си във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов часове, след като бившият спортен министър Радостин Василев съобщи, че отцепниците от "Има такъв народ" водят преговори с "Продължаваме промяната" да се явяват заедно с тях на изборите и за места в листите на партията.

Водят се разговори и с ПП, все пак те имат колективни органи на управление и там решенията не се вземат еднолично. В следващите дни, когато има нещо окончателно, ние ще го обявим заедно. Възможно е други колеги, които са в гражданското движение, да се появят в листите на ПП", каза още Василев. 

Трифонов припомня, че още на 13 юни е прогнозирал, че депутатите, които напуснаха парламентарната група на “Има такъв народ” най-вероятно са "купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”.

Трифонов отново не подаде декларация за имущество, Пеевски наел имоти за 2 млн. лв.

Антикорупционната комисия КПКОНПИ публикува поредна серия имуществени декларации на заемалите висши постове до излизането им от властта...

"И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане. Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”. А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи", допълва лидерът на ИТН.

Той нарича Радостин Василев - "най-новият политически номад в българската политика" и заявява:

"Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово. Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал. Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич. Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие? Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”. На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни: “В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Борисов иска преговорите с ПП-ДБ да продължат преди изборите (ВИДЕО)

Борисов не иска хора от ГЕРБ да са служебни премиери (ВИДЕО)

"Ако трябва и през почивните дни": Президентът започва срещи с всички потенциални служебни премиери (СНИМКИ)

С размяна на любезности Радев връчи третия мандат на ИТН, те върнаха празна папка (СНИМКИ и ВИДЕО)

С метафори за годежи и казарми Янаки Стоилов разкритикува партиите: Прилагат Конституцията само когато не им пречи

Рая Назарян: Кирил Петков имаше неочакван юридически съветник в лицето на Делян Пеевски

Тома Биков: Изборите могат да бъдат и на 2 юни

Никола Минчев: Изборите могат да са 2 в 1 на 9 юни

Деница Сачева: ГЕРБ няма да подкрепи третия мандат за съставяне на правителство

Радев избра на кого да даде третия мандат: Ще има песни и шегички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика