10 народни нашенски илачи срещу Коронавируса

19259
10 народни нашенски илачи срещу Коронавируса
Снимка: БГНЕС

Коронавирусът Made in China покосява човечеството с темпове, за последно видени във всяка полемична тема, водеща до спорове по Интернет между непознати хора. И горе-долу е също толкова летален изходът от заразяването с него. Но има една малка страна на Балканския полуостров с дарби и традиции в алтернативните лечения. Ние. Ето как:

1. Лук и зеле в чорапите. Вижте, това не е сигурно, че работи съвсем, но ако издържите седмица, без да сменяте чорапите, ще имате киселко мезе за ракията. Която 100% работи.

2. Ходене на църква на голям празник. И задължително споделяне пред микрофоните на снимащите телевизии, че скромната молитва е била за здраве - най-вече на близките. Да не помислят хората, че е за милиони от лотария или повече секс в живота.

3. Бой. Детето тръгне да се разболява? Подпалете му един задвратник и да му хвръкне сопола. Спукайте от мариз жената, за да не си и помисля да лентяйства. А вас ш'ви спраска бушона някой случаен амфетаминен герой на улицата, изпаднал в лека абстиненция. С толкова всенароден бой вирусите ще ни прескочат и ще идат при ония изнежените, дето са свикнали да живеят нормално.

4. Снемете политическото си доверие от вируса. Това ще го побърка и ще почне да издава пуешки звуци.

5. Казване на другите какво да правят. Призовете чрез Интернет хората да спрат да призовават само в Интернет, ами да излязат срещу вируса по улиците, да се вдигнат като юмрук и да го изринат с лопати. Каквото и да направят, кажете им, че няма да стане така.

6. Горене на отпадъци. Кога започна да ескалира коронавирусът? Когато спряха горенето на боклуци в промишлеността. Причинно-следствени връзки? Фините прахови частици са хубаво. Ето, казахме го.

7. Дайте няколко милиарда на американците, за да сте си приятели. И след няколко месеца те ще ви защитят срещу коронавируса, като наложат санкции срещу някакъв мазол.

8. Едно руско експериментално лекарство, дето го крият от нас. С връзки ще го намерите. Съдържа 18% белина.

9. Бърз кредит. Ако се овъртолите в безумни дългове, защото сте искали 10 инча по-голям телевизор от стария, няма да може да си позволите дори за секунда да се разболеете. Порите и митохондриите се затварят и ставате незаразими.

10. BMW. Ако имате BMW, зимата си стоите вкъщи, не се социализирате и после се радвате на пролет на опразнени от Коронавируса улици, на които да правите дрифт и да не давате мигач.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...