Как залових Червения пират

5984
Как залових Червения пират
Снимка: iStock

Когато онзи ден излязох публично и се ангажирах пред българското общество, че лично ще се заема с издирването на безмилостния и изключително опасен терорист, наречен Червения пират, много от платените тролчета се присмиваха, но сега позорно мълчат, защото с колегите от МВР извършихме поредната акция по учебник, залавяйки в района на кв. Бояна опасния престъпник, с което изпълнихме поредното си дадено обещание и затворихме устите на всички тулупи, които живеят във Фейсбук и знаят само да пишат глупости и да се подиграват на полицаите, където ежедневно сме на първа линия, за да браним род и родина!

Акцията беше извършена по учебник, с изключителен професионализъм и брилянтна тактическа организация, която още дълги години ще се изучава от кадетите в Академията на МВР, които в момента се вдъхновяват от безупречните действия на батковците си лъвове и също мечтаят един ден да сложат свещената синя униформа, и да се включат безстрашно в борбата срещу тероризма и организираната престъпност!

Нямам възможността да издам детайли от събраните доказателства, защото разпитите все още не са приключили, като и колегите от независимата прокуратурата тепърва ще работят по случая, а аз нямам никакво намерение да възпрепятствам работата им, но на този етап под секрет мога да споделя с обществото, че освен за извършените с изключителна дързост заплахи към достойни български политици и общественици, Червения пират е отговорен и за няколко терористични акта, като този срещу непримиримия борец срещу задкулисието и олигархията - г-н Иван Гешев и няколко поръчкови убийства, включително тези на г-н Алексей Петров и Нотариус Мартин Божанов!

Още: "Хората, с които съм заключен, са под нивото ми": Пуснаха Червения пират от ареста

Най-важното в случая е, че успяхме да го спрем, с което продължаваме ежедневно да доказваме, че МВР е най-успешно работещото звено в България и не позволихме сигурността на българските граждани да бъде застрашена, което е основната функция на МВР и мой пръв приоритет, като неразделна част от ръководния орган на Вътрешното министерство!


Източник на емоционалния изблик, който в никакъв случай няма нищо общо със самия Данчо Полицая: Прас Прес

 

Още: Бащата на обвинения за заплахи на магистрати Червен пират: Надявам се да бъде настанен в психиатрична клиника, за да може да се лекува

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...