Десислава и Софи Маринова готови за Евровизия

29871
Десислава и Софи Маринова готови за Евровизия

В онлайн пространството усилено се коментират участниците на тазгодишното издание на българската Евровизия. Като неформални фаворити се открояват две гласовити и добре познати имена - Десислава и Софи Маринова.

Песента „Love is alive”, с която DESS възнамерява да щурмува Евровизия е факт. Тази сутрин тя бе официално презентирана в независимия сайт за Евровизия - escdaily.com. Десислава представи демо версия на парчето в Новогодишната програма на „Комиците” по БТВ, но едва днес излезе официалната студийна версия на песента.

„Love is alive” е по музика на самата Десислава и колегите й от „SYMPHONICS” Борислав Миланов и Себастиян Арман, а текстът е отново на Борислав Миланов. Екипът, отговорен за миналогодишния представител на Евровизия Поли Генова, е отново нахъсан за финал.

„Песента е страхотна – не защото е нашата! Пуснах я на много хора – приятели, певци, музиканти и не чух един лош коментар – това за мен означава много!” – сподели Боби. „Аз се извинявам за забавянето на песента, но не бях добре с гласа. Винаги държа да изпипам нещата, затова реших да изчакам” – каза Десислава.

Талантливата певица се надява песента да въздейства на хората и те да я оценят. „Аз съм оптимист и винаги ще вярвам в любовта и ще я възпявам!”

Другата поп-фолк изпълнителка с големи шансове за победа - Софи Маринова, също представи преди дни песента си "Любов без граници".

Парчето е със свежо денс звучене с поп вокали, което обещава да се превърне в дискотечен хит. То е по музика на Крум Георгиев и Ясен Козев, които са отговорни и за аранжимента с помощта на Роско. Текстът пък е дело на авторката Дони Василева.

В началото на януари Софи Маринова и нейният екип ще се заемат с видеореализацията на песента. Подробности за визията на певицата, локациите на снимките и сюжетът на краткото видео, очаквайте още в първите дни на новата година. Имайки предвид посланието на текста, в който тя пее „обичам те” на няколко езика, вероятно ще станем свидетели на някоя любовна история.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com