Джоли иска намибийско гражданство

41417
Джоли иска намибийско гражданство
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудската звезда Анджелина Джоли води преговори за намибийско гражданство, за да може да използва почетната титла, с която беше удостоена от кралица Елизабет Втора, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикации в британски медии, предаде БТА.

Миналата седмица Джоли получи почетно звание, съответстващо на рицарското при мъжете, заради хуманитарната си дейност. Актрисата обаче не може да използва официално титлата "дейм", тъй като не е гражданка на Великобритания или на страна от Общността на нациите.

ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО е най-касовата кинопремиера на Анджелина Джоли

Дългоочакваното завръщане на Анджелина Джоли към света на голямото кино се увенча с грандиозен успех, който превърна Злодеида в най-дох...

Според британския в. "Сън" Анджелина Джоли има възможност да използва титлата, ако получи гражданство и от Намибия като страна от Общността на нациите. Актрисата е свързана с африканската държава - дъщеря й Шайло се роди там през 2006 г. и има намибийски паспорт.

"Анджелина беше изключително развълнувана от оказаната й чест. Тя смята, че използването на титлата ще придаде тежест на хуманитарната й дейност", споделя за в. "Сън" източник от обкръжението на холивудската звезда.

"Подобно на всеки друг, Анджелина Джоли е добре дошла да подаде молба за гражданство", е заявил говорител на посолството на Намибия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com