Кой е Георги Валентинов - ММА боецът в Survivor

47898
Кой е Георги Валентинов - ММА боецът в Survivor
Снимка: Георги Валентинов/Facebook

ММА боецът Георги Валентинов е един от най-добре подготвените участници в новия сезон на Survivor, както във физически, така и в психически аспект. Той е професионален спортист и е свикнал да се натоварва сериозно физически. Но кой е той и дали действително може да се окаже победител? Нека заедно си припомним историята на Георги Валентинов и защо може би е един от изявените фаворити да спечели Survivor.

Георги Валентинов е роден през 1993 г. в Стара Загора. Когато е на 10 години, започва да тренира таекуон-до, а на 15 години вече е с черен колан. След като решава, че иска да се занимава с по-тежък спорт, Георги се преориентира към смесените бойни изкуства. Първата му професионална ММА битка е на 18-годишна възраст. В рамките на една година Георги участва в шест срещи. В кариерата си досега Георги има участия в България и в чужбина в разнообразни турнири като MAX FIGHT, Real Pain Challenge, ACB и Grand Fight Arena - верига, в която той е съорганизатор. До ден днешен Георги Валентинов има 22 победи и шест загуби.

Валентинов имаше договор за четири мача със световната промоутърска компания Bellator, но заради расисткия скандал на мача България - Англия през 2019 г. и предполагаемото му участие в него, договорът му бе прекратен. Тогава по време на срещата на националния стадион "Васил Левски" български фенове скандираха расистки лозунги, придружени с неприлични жестове. От снимките на привържениците се видя, че Георги Валентинов също е там. Според него обаче той е попаднал на грешното място в грешното време и не е част от провинилите се футболни привърженици.

ОЩЕ: ММА Боецът Георги Валентинов: Кой беше Благо Георгиев? Ако плюя по Златка, все едно плюя по себе си

В ММА средите у нас Георги Валентинов е известен с голямата си дисциплина и силна мотивация. В едно от многобройните си интервюта боецът казва: "Винаги трябва да гледаш да си по-добър от вчера. Ако един състезател започне да пропуска тренировки, за мен той е тръгнал надолу. Ако искаш да постигнеш нещо голямо, трябва да тренираш по различен начин от останалите."

Преди години Георги Валентинов започна връзка със Златка Райкова и дори ѝ предложи брак на живо по време на шоуто "Като две капки вода", но в крайна сметка двамата се разделиха. След това връзка с нея започна Благой Георгиев. Именно заради бившата му половинка Златка се очаква в Survivor да има напрежение между Валентинов и Благой Георгиев. Валентинов не е знаел, че Благой Георгиев също ще е част от предаването, когато е преговарял за участието си, но присъствието му няма да го притесни по никакъв начин, казва ММА боецът.

За Survivor Георги Валентинов е направил по-специална подготовка, като е наблегнал на кондиционните тренировки и плуването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Звезда от "Игра на тронове" загуби битката с рака

Алек от "Ергенът" се събужда с жена до себе си: Но дали е от финалистките?

Натали, Неделя, DARA и Ивет ще се борят за победата в Dancing Stars

Пребил майка си: Издирват сина на Никълъс Кейдж (СНИМКИ)

Дрейк и Кендрик Ламар в тежък рап дуел, който завладя целия свят (ВИДЕО)

Виктория от "Ергенът" се изгуби в Гърция (ВИДЕО)

Посредствен филм: Истинското мнение на Кари Фишър за "Междузвездни войни"

Башар Рахал провокира колегите си актьори с изказването си (СНИМКА)

Рачков издаде какъв е хонорарът на Фънки в "Като две капки вода"

Маги от "Ергенът" показа коя е сестра ѝ (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com