Новaта компилация на Nightmares on Wax ще звучи в София

3884
Новaта компилация на Nightmares on Wax ще звучи в София
DJ E.A.S.E. е специален гост на първия рожден ден на EventЕase

Този февруари, от сърцето на гореща Ибиса, специално за българските меломани, пристига легендарният DJ E.A.S.E. ("Experience a sample expert"), познат още като George Eveyln, мъжът зад култовия проект Nightmares on Wax.

Събитието, организирано от EventEase и като част от поредицата Grolsch Pop Up Party, ще се проведе на 10-ти февруари 2012 г. в завод Витоша (бул. "Черни Връх" 47) и за една нощ ще пренесе мразовита София на остров Ибиса. Nightmares on Wax ще повиши ледените февруарски температури, защото слънцето, морския бриз и приказните пейзажи на Балеарските острови ще се усещат от всяко едно парче селектирано от Dj E.A.S.E.

Акцентът на вечерта ще е новата компилация WAX ОN The Beach, издадена през лятото на 2011 за лейбъла Ministry Of Sound. С това събитие екипът на EventEase е щастлив да отбележи една година от създаването си и да предложи на публиката едно емоционално музикално изживяване, изпълнено с много Soul, Reggae, Hip-Hop и House музика.

Английският продуцент и дижей DJ E.A.S.E, който живее повече ot шест години на остров Ибиса, може да се похвали с две десетилетия успешно пребиваване в музикалния бизнес, както и с факта, че е сред първите артисти, издадени от емблематичния лейбъл WARP. Дълбоката му любов към Soul, Hip-Hop, Reggae и Jazz музиката, може да бъде усетена във всеки един от добре познатите на българската публика проекти, албуми и компилации, в който е замесен George Eveyln.

Катализатор за успешната кариера на DJ E.A.S.E е проектът Nightmares on Wax, който му извоюва незаслуженото място сред големите музикални имена, още в началото на 90-те години. От тогава до днес George не е спирал своето развитие. Шест албума, ежемесечните WAX ON label партита в цяла Европа, култовата саунд система N.O.W, както и радио шоуто му "Wax Da Box" по Ibiza Sonica, са само част от артистичните му изяви.

Билети "Ранно Пиле": 12 лв. със предварителна заявка на тел. 0886 33 33 67

Предварителните билети в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др) ще са на цена 15 лв.

Билети на входа: 20 лв.

Събитието е за лица навършили 18 г.

Отваряне на вратите: 22.00 часа

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com