Отиде си Шърли Темпъл

32312
Снимки: Getty

Легендарната американска актриса Шърли Темпъл, която спечели световна слава в Холивуд като първото дете-звезда, почина на 85-годишна възраст от естествена смърт, съобщиха американските медии.

Нейният агент, цитиран от телевизия Ей Би Си нюз, заяви, че актрисата е издъхнала снощи в дома си в Калифорния, заобиколена от своето семейство.

Шер призовава: Спасете кучетата в Сочи

Шер призова феновете си да спасят кучетата в Сочи от евтаназия. Приятел на поп звездата започна кампания за спасяване на бездомните...

Шърли става световноизвестна още като дете през 30-те години на миналия век. Филмовата ѝ кариера започва през 1932 г. на крехката тригодишна възраст. През 1935 г., когато е само на шест години, тя печели специална награда "Оскар" и е най-младият носител на наградата.

Актрисата има три деца - Лори, Чарли и Линда.

Шърли Темпъл има повече от 40 филмови роли, повечето от които преди да навърши 12-годишна възраст. Заема поста на американски посланик в Гана, а след това и в Чехословакия, както и на представител на САЩ в ООН.

"Ние оценяваме нейната личност. Тя има забележителни постижения като актриса, дипломат и преди всичко като обичана майка, баба, прабаба и обожавана съпруга в продължение на 55 години на покойния Чарлз Алдън Блек", се казва в изявлението на нейния агент, цитиран от Си Ен Ен.

Марк Антъни и по-младата с 23 години Клои се разделиха

Марк Антъни се е разделил с младата си приятелка - светската особа и дъщеря на британски търговски магнат Клои Грийн, съобщи Контактмюз...

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com