Пускат промоционални билети за партито "Обичам 90-те"

6390
Пускат промоционални билети за партито "Обичам 90-те"

От днес, 27 май, всички фенове на "Обичам 90-те" ще могат да се възползват от специалните промоции за второто издание на партито, което ще се проведе на 15 юни в Зимен дворец, София.

Организаторите Коко ейджънси и Радио ENERGY са поканили хитовите изпълнители от 90те 2 Unlimited, Snap!, Nana и DJ SASH!, както и ретро диджей №1 на България за 2012 г. – DJ Marti G, за да ни пренесат с още по-голяма сила в отминалото десетилетие.

Dj Sash!: Гответе се за страхотно шоу на "Обичам 90-те"

Истинското името на Dj Sash! е Саша Лапенсен. Зад проекта Dj Sash! седят още две имена - Томас Алисън и Ралф Капмайстер. Двамата са про...

От днес в обръщение са пуснати 500 промоционални билета за студенти на цена от 27 лв. Всички студенти, възползвали се от промо-цената, ще влизат на партито „Обичам 90-те” с билета си и студентска книжка.


Всички останали, които не са студенти, могат да се възползват от промоцията на билетите с нормална цена, която ще важи само при закупуването на три билета за шоуто. На цената на 2 билета, феновете на музиката от деветдесетте ще получават 3 билета. Стойността на тази група билети е 100 лв.

Специалните промоционални билети ще могат да бъдат закупени както от касите на Eventim.bg и техните дилъри, така и онлайн от сайта на Eventim.bg.

Ciara и Rick Ross идват в България

Една от най-големите звезди на гангста рапа в света, Rick Ross пристига от Маями специално за своите фенове в България и да открие първ...

До шоуто, което ще ни пренесе в незабравимите деветдесетарски години заедно с хитове като „No limit”, “The Power” и “Lonely”, остават по-малко от три седмици. Не пропускайте да дадете силен старт на лято 2013 като се отдадете на вълната от незабравими емоции, които музиката на 90-те носи със себе си.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com