„Супергрупата” на България с голям концерт на 2-ри април

70648
„Супергрупата” на България с голям концерт на 2-ри април

ФОНДАЦИЯТА е името на „Супергрупата” на България, която разпали сърцата на хиляди българи в Новогодишната нощ на площада и пред телевизионния екран с акустично изпълнение на едни от най-хубавите и стойностни песни в българската музика, които всички ние познаваме и обичаме!

На 2-ри април тази година ще видим и чуем „Супергрупата” ФОНДАЦИЯТА с първия си голям, топъл и вълнуващ концерт в зала 1 на НДК! Петима звездни музиканти - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, ще изпълнят любимите песни на поне три поколения българи в брилянтен, акустичен вариант. Рамо до рамо, едни от най-известните, родни музикални величия ще представят най-големите хитове на групите си поднесени в изцяло нов аранжимент.

Концертът на Kool and The Gang се отменя поради слаб интерес

Kонцертът на Kool and the Gang, предвиден да се проведе на 21 януари в зала 1 на НДК се отменя, поради ниския интерес и слаби продажби ...

„Искаме всеки в залата да се почувства, сякаш сме дошли на гости в хола му - да усети, че свирим и пеем лично за него. На всеки, който дойде на концерта ще предложим собствените му спомени”, споделя Дони. „Ще свирим само песни, които познавате - всяка една от тях е история”, добавя Иван Лечев пред продуцентите от АРТИШОК, организатори на концерта.

Билетите за пролетния концерт на ФОНДАЦИЯТА на 2-ри април в зала 1 на НДК вече са в продажба и то на изключително достъпни цени – от 10 до 45 лв.

Те могат да бъдат закупени ексклузивно в интернет на www.ticketportal.bg, както и в Билетен център в НДК, магазините на Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, Art Point /в МОЛ на бул.Стамболийски/.

ФОНДАЦИЯТА е създадена в началото на 2013 г, а идеята за групата е на Дони. Именно той събира на една сцена този „гръбнак от хора”, които са създали и изпълнявали тези прекрасни български песни /на “Щурците”, ФСБ, Дони и Б.Т.Р./.

Духова исто(е)рия

Най-шареният, луд, весел, забавен духов оркестър, синонимът на радостта от живота, “виновникът” за музикалното пиршество, к...

“Петимата заедно ще превърнем черно-белите ви спомени - в цветни!”, добавя още той. Най-старата песен в репертора на групата е „Бяла тишина” от 1967г, следвана от емблематични парчета, като "Няма връщане назад", "Малкият Принц", "След десет години", "Две следи", „Не така”, „Вкусът на времето”, „Уморени крила”, ”Страхотен ден” и други. За краткото си съществуване, ФОНДАЦИЯТА изнася поредица от концерти в страната при наистина огромен успех, а през есента на отминалата година успява да зарадва “до сълзи” и няколко хиляди наши сънародници в САЩ и Канада. В Новогодишната нощ хиляди българи пяха заедно с ФОНДАЦИЯТА любимите си български песни, за което не беше нужно много, а само един акорд!

Безспорно силата на групата е в истинската, стойностна българска музика, превърнала се в класика през годините, поднесена по неповторим и изящен начин от едни от най-добрите наши музиканти! По всичко личи, че на 2-ри април в зала 1 на НДК ни очаква истинско, емоционално и уникално, музикално преживяване и то на чист български език!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com