Тризначките спасиха Нико Тупарев от провал на шоуто

27720
Тризначките спасиха Нико Тупарев от провал на шоуто

Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които преди 5 години спечелиха 200 000 лева от “Биг брадър”, спасиха Нико Тупарев от тоталната излагация. Още преди старта на “ВИП брадър” продуцентът официално обяви, че Съквартирантите в Къщата ще са 20 и ще влизат постепенно, предаде БЛИЦ.

Тупарев водеше преговори със сръбски попфолк звезди, които да вдигнат адреналина на мъжете в шоуто. Първата оферта била отправена към Цеца Величкович, но исканият от певицата хонорар бил в пъти по-голям от този на Памела Андерсън. Освен това тя трябвало да дойде у нас само и единствено за риалитито. Това накарало Тупарев да заложи на резервния вариант – Индира Радич, която просто трябвало да цъфне тук две седмици преди концерта си, но и там не ги огряло.

Бони се изказа: Няма по-известна от мен

Поп фолк певицата Бони се оля, заявявайки, че по-известно лице от нея нямало в тазгодишното издание на ВИП Брадър. Нарочената за фалш ...

Преговори са водени и с Жан-Клод ван Дам, като до последно се опитвали да свалят искания от него огромен хонорар. Въпреки че е фен на България, каратистът отказал да отстъпи от изискванията си и отсвирил риалити шоуто.

Последният вариант за Нико Тупарев и Нова тв бил да убедят сексбомбата Памела Андерсън да се върне в Къщата за още три дни. Въпреки че отпадна от американското шоу “Денсинг старс”, Спасителката дори не е благоволила да разгледа офертата на родните продуценти.

На сайта на “ВИП брадър 2012” последното квадратче в редицата от лица на ВИП-овете до понеделник вечер остана празно.

Заради гафа с липсващата голяма звезда от екипа на предаването конфузно съобщиха, че администраторите на сайта са направили грешка и най-вероятно Съквартирантите ще си останат 19 за сезона.

Фънки: Орлин е шлякано дупе и се продава

Фънки загуби в музикалната задача, която ВИП Брадър даде на съквартирантите, и трябваше да спи в двора. Той не можа да преглътне наказа...

В крайна сметка се наложи по спешност да бъдат вкарани тризначките и да спасят сезона на ВИП-овете. Те ще стоят до края на шоуто със звездите, а след това, без изобщо да излизат от Къщата, плавно ще се прехвърлят в “Биг брадър ол старс”. Ако не бъдат изхвърлени от зрителите, благоевградчанките имат шанс да късат нервите на Съквартиранти и публика почти до Коледа.

След като спечелиха голямата награда през 2007 г., Вяра, Надежда и Любов се пробваха като фризьорки в Лондон. Според слуховете обаче в английската столица те са упражнявали далеч по-древна професия от коафьорската. В “Станция Нова” преди време Нана се опита да ги разпита по темата, но беше грубо посечена. “Ауууу, ау, ау - възмути се Вяра. - Това къде го прочете, извинявай?!”, изрепчи се Надежда, в същия момент, в който Любов заключи: “Мисля, че водим безсмислен диалог!”

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com