X
 
 

Ваня Джаферович защити Блатечки

6220 5
Ваня Джаферович защити Блатечки
Снимка: Facebook
Актьорът ни Асен Блатечки намери един защитник в своя полза. След като тези дни предизвика масови критики заради изказването си, че ролята на Жокера не била нищо значително в биографията на актьора Хоакин Финикс, той стана мишена на феновете, които започнаха гаври с най-различни колажи усмиващи родния театрал.

"Много лесно е да се кривиш. Много е лесно да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на... крив човек", каза актьорът за ролята на Хоакин Финикс в "Жокера". А друга риалити звезда - Ваня Джаферович написа следното в социалната мрежа:

Ваня Джаферович и жена му на косъм от смъртта в Камбоджа

Ваня Джаферович и съпругата му Жени претърпяха неприятен инцидент и замалко не се удавиха в Камбоджа. Докато били на разходка с каяк н...

"Гледам всички са скочили срещу Асен Блатечки. То не бяха колажи, статии, коментари, какъв бил той, как е посмял да коментира великите холивудски актьори и звезди, защото ,нали, “къде са те, а къде е той”... Никога не съм го разбирал това мислене и разбиране типа: Не можеш да коментираш хора, които са постигнали повече от теб, защото “ти си никой, а те са... уау”. Абе, мога да коментирам каквото си поискам и когото си поискам. Това е положението. Ние сме наблюдатели, едното ни харесва, другото не толкова. А Асен, само за Хоакин Финикс не беше прав. Миналата година за Лейди Гага каза, че е слаба актриса колкото и кандитат студентките във Витиз, с голям нос и дебел задник. Еми, прав е. Филмът също беше тоталщета. За Брад Пит каза, че ако получи Оскар, ще бъде защото си е свалил тениската и че трябва да го върне обратно. Еми, прав е, да. И е смешно, признайте."

Actualno.com

Етикети:

 • София 3 София преди 1 седмица Профил на трол?
  Ваня Джаферович скри се някъде момчето ми да не те гледат хората със Блатечки че ставате за смях пред хората болен мозък има Във главите на двамата 👮🔫👩‍⚖️🔫
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ти май пишеш на родния си език?!
  : 0 !
 • Анонимен, ама си има име 2 Анонимен, ама си има име преди 1 седмица Профил на трол?
  Още ли го помните аноректичния ненормалник? Тази работа ми напомня едно време, като викахме, че в Москва като пръднат в София се нас...ли. Значи си е белег на нашата “душевност” и анадолско-робска психика. Сега обаче, газовете са вече в USSA (United Socialistic States of America), но сгъстения продукт пак у нас. Когато нямаше IPTV, интернет и хората ходеха на кино имаше класически платна, но и цен виж още ›› ящите ги зрители имаха нормален мозък. Имаше стилове, епохи, режисьори и актьори, нямаше “В” “С” или “Ъ” филми. Не ми пречи да има и Жокери. Емоционалния заряд на Света се е сменил, но не искам да е водещ и база за сравнение такъв разказ. Той може да съществува и не всеки да го харесва, но да му дадеш Оскар, значи си като него. Всеки знае кой дава тая статуетка. Не е тайна и какво искат те. Нека не им се дадем без бой, а? Иначе няма бъдеще за децата.
 • Рускинче 2.1 Рускинче преди 1 седмица Профил на трол?
  тоя па. Сбъркан си. Кво семейство, кви деца. Бегай с тея глупости бе. И Социалистческа е организацията на ЕС. ЩАтите при Тръмп леко са минали покрай това определение.
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Уау! Ваня, който не е учил Български в училище, пише по-правилно от повечето журналисти?! Поклон!