Владимир Карамазов води и петото издание на Сървайвър

61019
Владимир Карамазов води и петото издание на Сървайвър

Приключенското реалити шоу Survivor ще се завърне в ефира на bTV с пети сезон. Kастингите стартираха на 16 октомври 2013 г.

Форматът е с приключенски дух, но и с обещание да поднесе изненади от едно от най-екзотичните и загадъчни места в света.

Вариететният спектакъл "Булевард" оживява на сцена този месец

Неповторимият вариететният спектакъл „БУЛЕВАРД“ ще бъде поставен за първи път у нас. На 30 октомври, сряда от 19:30ч. сцена...

Водещ на шоуто отново ще бъде актьорът Владимир Карамазов, който ще предизвика издръжливостта и способността за оцеляване на участниците в него. Според регламента те трябва да са на възраст между 18 и 55 години и да имат българско гражданство.

До 15 ноември 2013 година те трябва да попълнят online формуляр на адрес survivorcasting.btv.bg, към който да прикачат паспортна снимка, снимка в цял ръст, биография и телефон за обратна връзка. Екипът на Survivor ще се свърже с одобрените кандидати.

Последният към днешна дата четвърти сезон на Survivor "Завладяването на Азия – Филипини" бе излъчен през 2009 г. Победител в него стана Георги Кехайов от Добринище, който спечели крупната сума от 250 000 лв.

"В този сезон не спечели най-силният играч, а този, който беше оценен заради това, че игра честно, докрай удържа на думата си и затова получи шанс от гласуващите да промени живота си", бе коментарът на Евтим Милошев, който е изпълнителен продуцент и на Survivor 5 през продуцентската си къща Dream Team Productions.

Светлинното шоу Andromega за първи път в България

Андроид, мега човек, визуална лудост. Какво е ANDROMEGA? Получовек, полумашина, ANDROMEGA е първия мега робот в България, съвместяващ ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com