X
 
 

Разпитани са тримата машинисти на влаковата композиция и управителя на "Булмаркет"

1017 0
photo of Разпитани са тримата машинисти на влаковата композиция и управителя на "Булмаркет"
Снимка: БГНЕС
След първоначално създадената от главния прокурор организация за разследване на инцидента в с. Хитрино, в която са включвани следователи от НСлС, експерт-криминалисти и съдебни медици към момента по негово разпореждане в процесуално-следствените действия вече са ангажирани и прокурори, и следователи от Окръжна прокуратура – Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура. Към настоящия момент заместник-окръжен прокурор провежда разпити пред съдия.

До момента са разпитани тримата машинисти на влаковата композиция и управителя на фирмата осъществила железопътния транспорт. Следователи са допуснати на местопроизшествието и от локомотива са иззети измервателните устройства и тахо шайбата.

Един от пострадалите в с. Хитрино е в критично състояние

Има 29 души, които са преминали през спешно-приемно отделение на болницата в Шумен“. Това каза зам.-министърът на здравеопазванет...

Продължават действията по оглед на местопроизшествието, включително и с помощта на дрон. Действия по делегация извършват и прокурори, и следователи от ОП-Бургас, като до този час е иззета относима към разследването документация, свързана с процеса по композирането на влака. Разпитват се свидетели, които са осъществили фактически действия по композирането му.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Изложба за развитието на предизборната агитация подготвят в Добрич

Във фонда на Регионалния исторически музей в Добрич се съхранява изключително богата колекция от предизборни материали от най-ново време, съобщават...