XV Международен детски фестивал "Златни ябълки" ще се проведе в Кюстендил

785
XV Международен детски фестивал "Златни ябълки" ще се проведе в Кюстендил
Снимка: Отдел "Култура и Духовно развитие" - общ. Кюстендил
Община Кюстендил, НЧ "Добрина 2015 " и НЧ "Братство 1869" организират XV Международен детски музикален фестивал "Златни ябълки".

На 12 октомври от 18:00ч. в НЧ "Братство 1869" е откриването на фестивала и конкурсната програма, включваща най-малките участници в международния форум, на възраст между 7 -10 години.

12 октомври - информационен ден за ученици, учители и родители в Кюстендил

Първата фаза от образователен проект за развитие на способностите на учениците - "Твоят час", реализиран в град Кюстендил, е пред сво...

На 13 октомври от 11:00ч. започва конкурсната програма за участниците от 11 до 14 годишна възраст. От 18:00ч. ще се състои награждаване и гала концерт на лауреатите, заяви пред кореспондент на Actualno.com, Иван Стойнев, директор на Фестивала.

"Фестивалът се провежда от 15 години в Кюстендил, но тазгодишното издание на международния форум е по-специално за всички нас, тъй като е юбилейно. Досега за тези 15 години във фестивала са взели участие деца от 16 държави - Австралия, Германия, участници от целия Балкански регион и др. Тази година ще има музиканти от Хърватска, Босна и Херцеговина, Македония и Сърбия", добави още Иван Стойнев.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители