Без вода в част от центъра на София

14704
Без вода в част от центъра на София
Снимка: thinkstockphotos

На 28 октомври, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Любен Каравелов" (Център), се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода".

Вода няма да имат живеещите в района: по ул. "Любен Каравелов" от ул. "Проф. Никола Михайлов" до ул. "Хан Крум"; по ул. "Хан Крум" от бул. "Васил Левски" до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Женева" и ул. "Николай Павлович". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Любен Каравелов" и ул. "Проф. Никола Михайлов", съобщиха от дружеството.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обещават от дружеството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com