Бившо ченге заподозряно за убийството в Перник!

8373
Бившо ченге заподозряно за убийството в Перник!
Бизнес съдружник на мистериозно самоубилия се Стойчо Стоев намесен в трагедията

Бизнес съдружник на мистериозно самоубилия се в апартамента си по време на оглед Стойчо Стоев също е подозиран като участник в отвличането и убийството на 18-годишната Мирослава Николова от Перник. 43-годишният Красимир Петров - Полицая е бивше ченге и авер на Чочо. През 2008 година двамата са разследвани за друго отвличане и побой.

Според МВР Стойчо Стоев е натопил Марио Любенов за убийството на Мирослава. Пред в. „168 часа” съпругата на болния от шизофрения мъж Миглена е категорична, че е нарочен за извършител на престъплението, за да се покрие влиятелен човек, който е замесен.

Неадекватността на полицията - тенденция!

"Отворено общество" показва тревожна тенденция за неадекватна намеса на полицията на мястото на престъплението. При 55 случая за 7-те ...

Междувременно заподозреният като пряк извършител на убийството на 17-годишната Мирослава Николова от Перник - Марио Любенов - Заека, ще се изправи пред съда в Перник.

Любенов е призован във връзка с постъпило искане от столичната клиника „Св. Наум" за продължаване на времето за изследване.

Експертизата на Заека се прави по дело за изработване на фалшиви пари. Съдебни психиатри заявиха, че ще поискат от съда повече време, за да дадат категоричен отговор за състоянието на Марио Любенов.

Експертите не изключват той да е симулирал шизофрения години наред и настояват в екипа им да се включи и клиничен психолог.

Костов и Миков в един глас: Парламентарна комисия за случая в Перник

Председателят на ПГ на Синята коалиция Иван Костов и червеният депутат Михаил Миков поискаха в един глас парламентът да упражни контрол...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com