Движението по виадукта "Елещница" се спира през нощта на 27 и 28 октомври

4657
Движението по виадукта "Елещница" се спира през нощта на 27 и 28 октомври
Снимка: БГНЕС

На 27 и 28 октомври в часовете между 0 и 5 часа ще бъде напълно ограничено движението на автомобили по виадукт "Елешница" от магистрала "Хемус" заради ремонт, съобщи агенция "Пътна инфраструктура".

За повишаване безопасността на движение по същото време ще бъде спрян и трафикът по първокласния път София – Ботевград, който преминава под съоръжението.

Огромни задръствания на "Хемус" заради ремонти

Огромни задръствания са се образували около 5-ти км на автомагистрала „Хемус" в посока Варна. Причината са ремонтни дейности при...

През нощта на двата дни ще бъде извършен демонтаж на бетонови грeди на виадукта. Целта е предвидените дейности да бъдат изпълнени между 0 и 5 часа през нощта, за да не се затруднява движението през деня.

В момента на виадукт "Елешница" се ремонтира лявото платно в посока София. В края на септември на съоръжението бе демонтирана 110-тонна греда.

На 27 и 28 октомври в часовете между 0 и 5 часа сутринта шофьорите могат да използват обходен маршрут по второкласния път София – Своге - Ребърково.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получат информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на пътната агенция и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20.

Лек автомобил се запали и изгоря в движение на АМ "Хемус"

Лек автомобил се е запалил в движение и е изгорял на автомагистрала „Хемус” в района на Провадия, съобщиха от пресцентъра н...

В пътната агенцията работи Ситуационен център 24 часа в денонощието, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com