Градусите пак нагоре

3612
Градусите пак нагоре

През нощта ще бъде предимно ясно, северозападният вятър временно ще отслабне. Утре ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има след обяд, главно над планинските райони на Южна България. В Дунавската равнина отново ще се усили вятърът от запад-северозапад - ще бъде предимно умерен. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 27° и 32°. В София - около 27°, съобщиха от НИМХ при БАН.

Атмосферното налягане ще е близко до средното за месец август.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд над южните планински масиви ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е малка. Ще остане ветровито - с умерен, по старопланинското било силен запад-северозападен вятър. Утрото пак ще е доста хладно, но през деня ще се затопли - максимална температура на 1200 метра - около 13°, на 2000 метра - около 20°.

По Черноморието ще е слънчево. По-ветровито ще остане по северното крайбрежие - с до умерен запад-северозападен вятър. Максимални температури - между 27 и 30°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето на север ще бъде 2 бала, на юг - 1 бал.

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com