Максималните температури стигат до 33° днес

3807
Максималните температури стигат до 33° днес

Днес ще преобладава слънчево време, като след пладне главно над планинските райони ще се равива купеста облачност. Времето ще е почти тихо. Максималните температури ще са предимно между 28° и 33°. В София – около 28°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи Агенция "Фокус".

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър, преди обяд от север, след обяд от изток. Максималните температури ще са 28° - 30°. Вълнението на морето ще бъде 1- 2 бала. Температурата на морската вода е 23° - 25°.

Слънчево начало на седмицата

Днес над по-голямата част от страната времето ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над северните и...

До обяд над планините ще преобладава слънчево време. Около и след пладне главно в масивите от Западна България ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб североизточен, по билата до умерен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра – около 14°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com