Остава топло за сезона

14773
Остава топло за сезона

В сутрешните часове на отделни места в низините и около водните басейни ще се образува краткотрайна мъгла. Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Почти тихо. Ще остане топло за сезона с минимални температури – между 7° и 12°, максимални – между 21° и 26°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Красимир Стоев.

Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността. Ще бъде почти тихо. Максимални температури на въздуха: 20°-22°. Температурата на морската вода е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде около 1 бал.
Над планините ще бъде предимно слънчево, със слаб вятър. Топло за октомври време с максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра – около 12°.

Понеделникът обещава слънчево време, поне до обяд

Отново в сутрешните часове на места из низините ще има краткотрайна мъгла, но още преди обяд бързо ще се разсее. Ще задуха западен вятъ...

В сряда ще има разкъсана висока облачност, над много райони до слънчево. Ще остане сравнително топло. На места в низините сутринта отново ще има мъгла. В четвъртък и петък от североизток ще прониква по-студен въздух. Ще има по-значителни временни увеличения на облачността, вероятността за валежи е малка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...