Протестната мрежа ще си има сайт, вестник и телевизия

17168
Протестната мрежа ще си има сайт, вестник и телевизия

Протестната мрежа, която беше оповестена вчера, ще има свой сайт, вестник и телевизия. Това съобщи един от участниците в нея - журналистът Ясен Атанасов, в сутрешния блок на БНТ.

Според него, колкото повече канали за обмен на информация съществуват, толкова по-добре за каузата на протестиращите. Според него, мрежата е символ за това как се създава протестът - от живи хора, от отделни групи.

#ДАНСwithme подкрепя ветото върху бюджета

ДАНСwithme напълно подкрепя решението на президента да наложи вето върху актуализацията на бюджета. Протестиращите срещу кабинета Ореша...

"Ние говорим от името на Протестната мрежа, но другият път ще говорят други лица. Всеки един протестиращ има право да говори от името на протестиращите", уточни Атанасов. "Приемаме подкрепа от партии, които искат оставката на правителството и да има избори до края на годината", допълни той, цитиран от БЛИЦ.

Според актьора Ивайло Захариев, който също участва в проекта, всеки сам се показва дали е автентичен или не. "Това ме привлече в идеята, че проектът е отворен за всеки", каза още той.

Според него, мрежата е един добър инструмент да могат да се координират различните прояви на протестиращите. Той заяви, че не се бори за конкретна политическа сила, а за това да не влиза мафията в политиката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com