"Сдружение Азбукари" с призив към депутатите

8267
"Сдружение Азбукари" с призив към депутатите

"Сдружение Азбукари" призовава народните представители да проявят социална и обществена отговорност и да подкрепят образователна инициатива насочена към учениците. От сдружението в момента провеждат кампания, която ще й позволи да направи интерактивна класна стая за ученици от ОУ "Димитър Благоев" във Велико Търново.

"Сдружение Азбукари" призова родните депутати да си изберат картина на художника Ефтим Русев и по този начин да подкрепят тяхната инициатива. Всеки, който иска да подкрепи проекта "Креативни мислители“, може да поръча картина на художника, като се свърже с организацията чрез сайта www.azbukari.org или на телефон 0882 88 19 08.

Сдружение Азбукари организира коледен концерт в Мизия

„Сдружение Азбукари“ и съмишленици организират коледен концерт под надслов „Да възродим духа на българите в Мизия&ldq...

"Нека с ваша помощ да осъществим следващия ни проект "Креативни мислители". Ще създадем изключителна стая в българско училище, която ще бъде модерна, уютна, оборудвана с нови технологии, а интериорът й ще е вдъхновен от посланието на древната ни история. Предстои нещо много вълнуващо, процесите на социална интеграция продължават. Подкрепете ни, нуждаем се от вас! Всичките ни усилия са насочени към децата на България", заяви председателят на "Сдружение Азбукари" - г-жа Цвета Кирилова.

На страницата на Азбукари във Фейсбук всеки ден ще бъдат представяни картините на художника Ефтим Русев, който чрез тях подкрепя новия проект на "Сдружение Азбукари". Към всяка картина е посочена стойността, която трябва да се дари, а по този начин давате своя принос, за реализиране на образователния интерактивен проект "Креативните мислители". Бъдете активни, бъдете благодетели!, призовават от сдружението.

Кампанията ще разчита и на активни дарения от страна на бизнеса в България. От сдружението очакват много хора да закупят картини на художника Ефтим Русев и така да подпомогнат осъществяването на образователния проект.

Желанието на екипа на Азбукарите е да повишим качеството на образователния процес, като отговорим на потребностите и очакванията на учениците.

Цвета Кирилова: Добрата новина за Сдружение Азбукари ще бъде да направим България едно по–добро място за живот

Цвета Кирилова е председател и лице на „Сдружение Азбукари“. Тя е журналист с дългогодишна практика в електронните медии, а...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com