Слънчев край на седмицата

4731
Слънчев край на седмицата

Слънчева неделя ще зарадва страната, след като през изминалата седмица в няколко дни беше по-хладно и имаше по-сериозни валежи. Временни увеличения на облачността ще има след обяд над крайните североизточни райони и над планините. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до умерен от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 27 и 32 градуса, в София - 27 градуса. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, предаде Агенция "Фокус".

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има по северното крайбрежие. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са 28-30 градуса, температурата на морската вода е 23-25 градуса, вълнението ще е слабо 1-2 бала.

Максималните температури стигат до 33° днес

Днес ще преобладава слънчево време, като след пладне главно над планинските райони ще се равива купеста облачност. Времето ще е почти т...

През по-голямата част от деня над планините ще е предимно слънчево. В следобедните часове над билата ще се развива купеста облачност, но превалявания не се очакват. Вятърът по високите части ще е умерен, по Старопланинското било и силен от северозапад. Дневна температура на 1200 метра около 21 градуса, на 2000 метра 13 градуса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com