Варна ще има свой университетски фестивал

12313
Варна ще има свой университетски фестивал

„Община Варна е предвидила средства за участие на всички университети в XV-та универсиада. Заделени са и средства за провеждане на специален университетски фестивал в деня на студентския празник – 8 декември“, това обяви Лилия Христова, директор на дирекция „Образование, младежки дейности и спорт” по време на среща с представители на университетите в морската столица.

Конкретни идеи и предложения за съвместна работа с общината предложиха кап. I ранг Боян Медникаров – началник на ВВМУ, проф. д-р Красимир Иванов – ректор на Медицински университет, проф. Стоян Стоянов, зам.- ректор на Икономически университет,  проф. Павел Павлов – зам.- ректор на ВСУ,  доц. Велко Недков – зам.- ректор на Технически университет, и доц.  Димитър Неделчев, директор на Колеж към Технически университет.

Младежи подадоха ръка на паднал старец

В началото на тази седмицата реакцията на двама младежи, които помогнаха на възрастен мъж, изуми не само съгражданите ни, но и всички п...

На срещата се дискутираха редица въпроси относно повишаване нивото на образованието. На мероприятието  присъстваха и представители на студентските съвети. Техните основни искания бяха насочени към подобряване на системата на градския транспорт, както и създаване на по- добри възможности за социален живот.

Участниците в срещата за финал се договориха да бъдат намерени опции за съвместно кандидатстване с проекти по различни оперативни програми през новия програмен период.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com