Волен Сидеров подава сигнал след сигнал срещу Валери Симеонов

16573
Волен Сидеров подава сигнал след сигнал срещу Валери Симеонов

Войната между „Атака” и НФСБ навлезе в нов етап след като лидерът на четвъртата по големина парламентарна сила Волен Сидеров подаде няколко сигнала срещу Валери Симеонов. Сигналите са до областния управител на Бургас, до кмета и до директора на ОДМВР – Бургас.

Първият сигнал на Сидеров е за използване на незаконни оптични трасета от телевизия СКАТ, която е собственост на Валери Симеонов. Според твърденията на лидера на „Атака” първото трасе е от Несебър до Свети Влас, а второто – Бургас – Созопол – Приморско. Трасето между Несебър и Свети Влас се ползвало от 2006 година, казва Сидеров.

Подадена е жалба срещу Волен Сидеров и "Атака" пред Европейския съд за правата на човека

Вели Раиф Караахмед, български гражданин, който изповядва исляма като религия, е подал жалба срещу България пред Европейския съд за пра...

Вторият сигнал е за незаконно поставени сателитни антени върху сградата, в която се намира офисът на СКАТ. Незаконността на антените е потвърдена от РДНСК - Бургас, но въпреки това, съоръженията не са премахнати, твърди Сидеров, предаде Агенция Крос.

Третият сигнал, който тепърва ще се подава, е до прокуратурата. Сигналът касае разпространението на телевизионни канали с порнографско съдържание от СКАТ.

След петъчния скандал между Волен Сидеров и депутати от „Атака” с екип на СКАТ в Бургас „Атака” ще отвори приемна за сигнали за корупция и нарушения в област Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com