X
 
 

В част от кв. "Кремиковци" се налага спиране на водоподаването

195 0
photo of В част от кв. "Кремиковци" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 април, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 15 април 2019 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Свети Георги Победоносец“ кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Затягат контрола в синя и зелена зона в София

По-строг контрол се въвежда в зоните за платено почасово паркиране в София от следващата седмица. Затяга се и контролът за неправилно п...

ул. "Свети Георги Победоносец", ул. "Райна Княгиня", ул. "Мургаш", ул. "Река Елешница", ул. "Ралица", ул. "Кремиковска", ул. "Възраждане", ул. "Стефан Караджа", ул. "Радивоя".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред читалището.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лозарски път“ кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 14.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Лозарски път“ от ул. „Заводско шосе“ до ул. „Първа Шопска дивизия“

Ремонтът на "Граф Игнатиев" ще се проточи с най-малко 86 дни

С минимум 86 дни ще се удължи ремонтът на "Граф Игнатиев", за който столичани отдавна се примириха, че няма обозрим край. Срокът на до...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лозарски път“ ъгъла с ул. „Заводско шосе“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...