Борисов дава ЦСКА за 2 млн. лева, офертата важи две денонощия

8305
Борисов дава ЦСКА за 2 млн. лева, офертата важи две денонощия

"Продавам ЦСКА за 2 млн. лв., офертата важи за 48 часа", заяви единият от двамата собственици на "червените" Димитър Борисов, предаде БГНЕС.

Коментарът беше даден заради транспарант, който се появи в нощта на петък срещу събота на различни точки от София до Перник. На него пише "Пак е 3:3 и "Титан" от криза се спаси", визирайки равенството, което "армейците" записаха в приятелския мач срещу полския Заглебие. Посланието е откровен намек за черно тото. Това е трето реми с такъв резултат в шестте досегашни контроли на ЦСКА от зимната подготовка (предишните бяха срещу азербайджанския "Симург" и руския УФА).

"Този транспарант е акция, организирана от Димитър Ангелов-Дучето, която е платена от някого. Щом толкова не ни искат, съм готов да продам клуба за 2 млн. лв. Имам да изчиствам по две заплати на футболистите и готово. Офертата е валидна в следващите 48 часа", заяви Борисов пред вестник "Преса".

Няма бомба на стадион "Българска армия"

Не са открити никакви взривни устройства на стадион "Българска армия" след направено щателно претърсване, заявиха от пресцентъра на МВР...

Босът на "червените" очевидно не помни, че в края на 2012-а призна, че цената на ЦСКА е 14 млн. лв. Запитан все пак за коментар не е ли необичайно такъв нестандартен голов резултат като 3:3 да се повтаря в контролите на отбора, Борисов завърши: "Защо ме питате мен, питайте Паро Никодимов, който е близо до тима. Аз съм в София и карам ски."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com