"Червени шампиони" са поканили Стойчо Младенов за треньор на ЦСКА

7787
"Червени шампиони" са поканили Стойчо Младенов за треньор на ЦСКА

Стойчо Младенов е поканен за треньор на ЦСКА. Това заяви Александър Тодоров, който представлява групата „Червени шампиони”, която е на крачка от това да стане собственик на армейския клуб.

Тодоров заяви, че Младенов не е поканен само защото ЦСКА има огромни задължения към бившата си звезда и към бившия си треньор. На въпрос в сутрешния блок на БНТ бизнесменът поясни, че Младенов няма да иска крупна селекция – играчи от Бразилия и Португалия.

Пак обрат при ЦСКА - "Титан" вече са готови на сделка, но с тежко условие

Настоящите собственици на ЦСКА приеха офертата на инициативната група "Червени шампиони", които изискаха да станат собственици на клу...

Самият Тодоров отказа да назове точните имена, които стоят зад „Червени шампиони”, но каза, че след завършване на сделката и това ще стане ясно. Прозрачните намерения на новите собственици обаче са факт – затова се прави акционерно дружество, всичко да бъде ясно видимо, обясни Тодоров. Самият той с половин уста призна, че ще бъде изпълнителен директор на ЦСКА, макар да не иска да се занимава заради другите си ангажименти, „но го прави от любов”.

На друг въпрос – защо бизнесмените от „Червени шампиони” искат да се занимават с футбол, след като в България от футбол не се печели, Тодоров повтори същото: „От любов към ЦСКА”. С политика обаче „Червени шампиони” няма да се занимава – имиджът обаче е част от сделката, твърди Тодоров. Той добави и че контакт с Христо Стоичков има, но се изчаква изясняването на ситуацията, за да се види ще помага ли и по какъв начин Камата на червения клуб.

Очаква се всички условия по сделката за ЦСКА да бъдат доуточнени днес или най-късно утре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com