Гуардиола поема Манчестър Сити?

6147
Гуардиола поема Манчестър Сити?

Британският вестник Sun твърди, че бившият наставник на „Барселона“ Пеп Гуардиола ще замени Роберто Манчини като мениджър на английския шампион Манчестър Сити през лятото, съобщи БГНЕС.

Тази новина идва на фона на информацията от миналата седмица, че Робан Абрамович е готов да развърже касията и да предложи огромна заплата на Пеп, който да поеме „Челси“. "Сън" твърди, че Гуардиола ще избере Сити пред Челси, защото според него манчестърци са по-конкурентоспособни в борбата за европейски отличия, въпреки спечелената от "сините" Шампионска лига през миналия сезон.

Абрамович изкушава Гуардиола с 15 млн. паунда

Пеп Гуардиола не бърза с офертите, но на тази може и да не устои. Собственикът на „Челси” Роман Абрамович е готов да направ...

41-годишният специалист каза миналия понеделник, че е готов да се завърне към професията след годината почивката, която си даде, напускайки Барса в края на миналия сезон. Преди това той изведе каталунците до 14 трофея в 4-те си години начело.

Манчини, който спечели ФА Къп и Висшата лига, откакто е начело на „Сити“, пък не успя да премине групите на „Шампионската лига“ вече две години.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com